Horsebækvej 4, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.595.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.512
Netto ekskl. ejerudg.: 5.713
Ejerudgift pr. md. 2.299
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 7435 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1979
Ombygningsår: 2001
Sagsnr. FH4278

FLOT NATUR

Tornby er et herligt naturområde og en fin lille stationsby på Hirtshalsbanen. Der er ganske få kilometer til E39, så man kan være i Århus på 2 timer, hvis trafikken ellers glider.
Byen har dagligvarebutik, skole og enkelte butikker. En seværdighed er den gamle købmandsgård, hvor der blandt andet kan købes legetøj, fra da far eller farfar var dreng. Der er forskellige udstillinger i udhusene og i dagligstuen kan man købe kaffe og "søsterkage". De fleste sommerhuse er samlet nord for bykernen ved nedkørslen til Tornby Strand.
Dette hus ligger i et lille og hyggeligt sommerhusområde lige bag Tornby Klitplantage, og grunden er meget stor, hele 7.435 m2. Der er høje træer omkring huset og et meste af grunden er med ekstensiv vegetation og klithede, der ikke kræver pasning. Der er slået græs lige ved huset og på en smal sti ud i området. Det vil være normalt at opdage rådyr, fasan, hare eller ræv tæt på huset, da der ikke er mange naboer. Det er muligt at gå ned til stranden gennem plantagen på en lille halv time, men de fleste vil nok vælge at tage bilen, da der er parkeringsmulighed lige før stranden, som er meget bred og har flotte bølgede klitter.
Ejendommen var tidligere helårsbeboelse, men er nu registreret som sommerhus. Den oprindelige del af huset er et stenhus med eternittag, og så er der tilbygget 2 moduler, hvoraf det ene er udestue, det andet et soveværelse. Disse 2 moduler er bygget i teaktræ med listepaptag. Tilbygningerne er i hver sin ende af huset, og de er med til at skabe lidt flere lækroge rundt om huset. Der er terrasse mod vest, hvor man kan se solen gå ned bag skoven, og en anden terrasse mod syd/øst, hvor der ofte vil være mere læ.
Huset indeholder en stor stue i åben forbindelse med køkken og havestue, et gennemgangsværelse/kontor med en soveplads, soveværelse med dobbeltseng og et soverum med 2 enkeltsenge. Desuden bad med bruseniche og vaskesøjle. Med adgang udefra findes et skur med adgang til husets bryggers. Der er klinkegulve i den gamle del af huset og plankegulve i de 2 tilbygninger. Væggene er hvide, dels vandskurede murstensvægge, dels gipsvægge, og lofterne er overalt i lyst træ. I de to tilbygninger er der lofter til kip. Det er helt specielt at vågne tidligt en sommermorgen og kigge direkte ud i haven på en rådyrhind med et par kid, der har forvildet sig ind på grunden. Derfor er der også mange vinduer i både soveværelset og havestuen.
Det bemærkes, at ikke alt inventar medfølger. En liste kan fremskaffes.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.