Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Morgenvej 2, Nørlev Strand Syd 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.095.000
Udbetaling: 155.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.902
Netto ekskl. ejerudg.: 11.261
Ejerudgift pr. md. 2.269
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Syd
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 2986 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2018
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4463

NYHED

Her i Nørlev strand er der fred og ro. Allerede når man kører ned ad bakken fra den game kystskrænt er det som om skuldrene lige synker et par millimeter, og man kommer i feriestemning. Og der er masser af oplevelser i omegnen. Vi kan nævne den hyggelige fisker- og badeby Lønstrup med smalle gader og gode butikker, Skallerup Seaside Resort med masser af ferieaktiviteter, shopping i Hjørring eller Hirtshals, Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Tversted-søerne, Ørnereservatet, Skagen, Råbjerg Mile...
Denne del af Nørlev Strand er rimeligt plan, og dette hus ligger helt ud til stranden. Der er etableret hård kystsikring foran huset, men det har ikke taget noget af udsigten. Her er en 180 graders havudsigt, som ikke fås bedre. Grunden er sparsomt bevokset med græs og lave vækster og stort set vedligeholdelsesfri. Træterrassen breder sig omkring det bedste hjørne af huset, hvad angår havudsigt.
Huset er sortmalet og med hvide vinduer. Der er listepaptag, som med vindforholdene her er det bedste, man kan få. Der er inddækninger i træ med alu-lister foroven. Huset opvarmes med el, og en varmepumpe er med til at give en bedre økonomi i elregnskabet.
Indvendigt er der lyse, ludbehandlede trævægge, mørke laminatgulve i opholds- og soverum og fliselaminat i entré og bad. Lofterne går overalt til kip og er beklædt med akustikplader (Troldtekt). Huset indeholder køkken og stue ud i et, et badeværelse med brus og 3 soverum.
Huset udlejes ved Feriepartner og burde ved fuld udlejning generere en indtjening på omkring 60-80.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.