Musvitvej 4, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.776.500
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.592
Netto ekskl. ejerudg.: 6.546
Ejerudgift pr. md. 2.124
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 4777 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1977
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4626

NYHED - SOLGT I BUDRUNDE!

Tversted er en af de nordligste feriebyer i Danmark. Den ligger ved Nordjyllands nordvendte kyst ved Tannisbugten, som ligger mellem Hirtshals og Skagen. Den nordlige beliggenhed gør, at solen om sommeren står tidligere op og går senere ned end de klokkeslæt, der normalt er gældende - især i de lyse nætter. I folkemunde kaldes byen Bette-Skagen, fordi feriestemningen minder om Skagen, men der er ikke helt så mange mennesker. Stranden nord for byen er fast, så man kan godt køre på den, men traditionen er nok mere, at man går ned til stranden for at tage en dukkert, og så går man tilbage til sommerhuset for at solbade. Huset her ligger i den østlige ende af Tversted, lige op til plantagen med Tversted-søerne og de mange vandre- og cykelruter. Der er masser af oplevelser i omegnen, bl.a. Ørnereservatet i Tuen, blot få km mod øst, laksetrappen ved Bindslev gamle elværk, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Hirtshals Museum med en speciel udstilling om kryddersnapse (husk at tage en flaske Brøndums Snaps med - så går du derfra med en flaske Bjesk), Skagen lokker med museer og restauranter i verdensklasse, Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke... Rubjerg Knude Fyr nær Lønstrup blev for et par år siden flyttet 70 m væk fra kanten, så den ikke er nedstyrtningstruet de næste mange år.
Grunden her er kuperet og ekstensivt bevokset med nåletræer og løvfældende træer og buske. Der er lidt græsplæne til parkering og boldspil, men derudover er grunden absolut vedligeholdelsesfri. Der er flere terrasser vendt mod solen  - den ene delvist overdækket, så der er mange gode lækroge. Lave stakitter er med til at skabe gode rum til afslapning og leg.
Det sorte træhus er i kraftigt 1-på-2 træværk med vinduer og døre i mahogni. Anneks og garage er sortmalede. Taget er et cementstenstag og der er zinktagrender. Indvendigt er der lofter til kip med spær i en orangebrun kontrastfarve til det lyse træværk. Gulvene er rustikke murstensgulve med løse tæpper, og badeværelset er med fliser overalt. Køkken, spiseafdeling og opholdsafdeling hænger rigtig godt sammen i et stort rum med gode hyggekroge og et godt lysindfald. Herudover er der et dejligt soveværelse og et værelse med 2-3 sengepladser, idet der er en trekvartseng med en enkelt overkøje. Husets badeværelse har bruseniche, toilet og håndvask. Der er blevet plads til en vaskemaskine i gangen. Endelig er der et anneks med 2-4 sovepladser. Til sidst kan vi nævne garagen, der udover plads til bilen også har et fuldt isoleret depotrum med plads til opbevaring af haveredskaber, cykler mv.
Udover elvarme er der en luft/luft varmepumpe. Der er en brændeovn af ældre dato i huset. Denne skal udskiftes i forbindelse med et salg.
Huset har aldrig været udlejet. Med denne beliggenhed og de faciliteter, der er i huset, bør der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 75-80.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.