Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Strandvejen 85N 12., Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Ejerlejlighed
Kontantpris: 1.375.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.655
Netto ekskl. ejerudg.: 4.978
Ejerudgift pr. md. 2.616
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 91 m2
Grundareal: 1891 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1990
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4428

Nyhed - Under handel!

Denne ferielejlighed ligger lige i centrum af Lønstrup, med 600 meter til stranden og gåafstand til stort set alt i Lønstrup. Der er bare et kvarter til Hjørring, hvor E39 passerer lige øst for byen, og derfra er der knapt to timer til Århus.
Rubjerg Knude fyr ligger ca 1,5 km mod syd, og Skallerup Seaside Resort ligger 10-15 minutters kørsel mod nord, der er gode shoppingmuligheder i Hjørring. Der er busforbindelse til Hjørring, hvorfra der er tog til Hirtshals, Frederikshavn/Skagen og Aalborg/resten af Danmark, så selv om man ikke har bil, er det enkelt at komme hertil. Hele Nordjylland ligger åben med oplevelser af enhver art for hele familien, vi kan nævne Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen, Fårup Sommerland ...
Lejligheden er del af et lejlighedskompleks, som ligger på hovedgaden i Lønstrup. Denne lejlighed er i 2 plan, der fordeler sig på første og anden sal i komplekset, i den fløj, der er længst væk fra gaden. Der er en fin gårdhave. Med adgang ad en trappe op gennem terrænet er der en dejlig, højtbeliggende terrasse, der benyttes af alle lejlighederne. Herfra er der havkig, udsigt ind over byen og man har god læ for vestenvinden, da nabogrunden er godt vokset til. Komplekset ligger på to matrikler, og al udvendig vedligehold ligger hos en pedel, der aflønnes via fællesudgifterne.
Lejligheden ligger som nævnt på første sal. Her findes entré, stue, køkken og bad. Opgangen til næste etage er i stuen. Ovenpå er der en lille repos samt to soverum. Derudover er der mulighed for 2 opredninger, så er er plads til i alt 6 personer i lejligheden. Der er træ- eller laminatgulve i opholdsrummene
og klinkegulve med gulvvarme i køkken, entré og bad. Væggene er hvidmalede og lofterne er med akustikplader, der ligeledes er hvidmalede. Indretningen er enkel og hyggelig og holdt i lyse farver, så feriestemningen breder sig helt automatisk.
Lejligheden har de senere år været udlejet via booking.com. I 2019 er der en dokumenteret udlejning på over 110.000. Lejligheden har status som ferielejlighed med hotelforpligtelse. Der er søgt om ophævelse af hotelpligten. Lejligheden vil kunne overtages fra oktober.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.