Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Klydevej 6, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.685.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.454
Netto ekskl. ejerudg.: 6.320
Ejerudgift pr. md. 2.386
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 106 m2
Grundareal: 1209 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 2005
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4258

NYHED

Badebyen Lønstrup på Nordjyllands Vestkyst er et dejligt sted. Her er liv i butikkerne året rundt, for der er bopælspligt i midtbyen. Der er mange arbejdende kunsthåndværkere, guldsmed, glaspuster, keramikere, gallerier og i øvrigt restauranter og butikker for enhver smag - alt i god kvalitet.
Dette sommerhusområde ligger i den østlige del af byen, hævet over centrum i et roligt kvarter uden gennemgående trafik. Der er bare ti minutters gang ned i centrum til solnedgangspladsen og ophalerpladsen, hvad enten det er en morgendukkert eller frisk fisk, man er ude efter.
Huset her skiller sig med sin arkitektur ud fra mange andre fritidshuse - og indvendigt er huset konsekvent præget af et godt og gennemført materialevalg, høj funktionalitet og så en hyggelig atmosfære, der kan være svær at beskrive - men som bestemt er en medvirkende faktor til husets status som værende noget særligt.
Huset er på 106 kvadratmeter fordelt på et stort køkken/alrum, der fungerer som husets naturlige samlingspunkt - og hvor loft til kip, et stort ovenlysvindue og et vinduesparti med udgang til stor sydvendt terrasse, skaber en rummelig, lys og åben stemning. Huset har endvidere bryggers, to badeværelser - heraf et med spa og sauna, og tre gode soveværelser med skabsplads, gulvvarme og samme klinker som i resten af huset.
De fleste sommerhuse opvarmes med elvarme, men dette hus har et mere økonomisk oliefyr med et dokumenteret, lavt forbrug. Det udlejes i øjeblikket gennem Feriepartner, og der kan forventes en indtjening i omegnen af 70-80.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.