Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Gøgevej 12, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.760.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.187
Netto ekskl. ejerudg.: 6.377
Ejerudgift pr. md. 2.515
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 4032 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1980
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4453

SOLGT

Gøgevej ligger i det naturskønne område øst for Tversteds centrum og vest for den store Tversted Klitplantage, der har gode vandre- cykle- og ridestier og desuden også rummer de fine Tversted-søer, der er et populært udflugtsmål. Byen Tversted kaldes i folkemunde "bette-Skagen", fordi stemningen i byen minder om Skagen - der er dog ikke så mange mennesker som i Skagen. I området er der gode oplevelser. Vi kan nævne Ørnereservatet  i Tuen, Råbjerg Mile, den Tilsandede Kirke, Skagen med gode museer og Grenen, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Skagen, Hjørring, Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup...
Huset Gøgevej 12 ligger ugenert på en stor, kuperet naturgrund, trukket tilbage fra vejen. Grunden støder op til et stort, grønt område, der ikke må bebygges, så idyllen vil aldrig blive forstyrret. Fra alle klittoppene kan man se det skønne vesterhav. På den højeste klittop er der placeret en bænk,. hvorfra man kan nyde sin aftenkaffe og solnedgangen over Vesterhavet. Fra sommerhuset er der en god spadseretur gennem klitterne til stranden. Går man rask til, er der knapt et kvarter til vandet. Vil man i stedet have sin bil med til stranden, må man køre ind gennem byen. Stranden er fast, bred og der kan køres på den fra Kjul i vest til Skiveren i nordøst - næsten 40 km. Det er værd at bemærke, at der er en omfattende fredning, så der vil aldrig blive bygget mere i området ud mod vandet.
På grunden er der kun slået græs lige rundt om huset, så der er plads til parkering og leg. Indkørslen er markeret med hvidmalede sten og der er lavet ekstra gæsteparkeringspladser langs denne. Huset er bygget i vinkel, og carporten danner endnu en vinkel, så der gives gode muligheder for at finde en krog med sol og læ. Huset har morgenterrasse mod øst, og aftenterrasse mod syd/vest. Terrasserne er flisebelagte og delvist indhegnede. Dertil er der overdækket træterrasse i vestgavlen. På grundens højeste punkt er der anbragt en bænk, hvorfra man kan nyde havudsigten.
Huset er et bjælkehus i kernetræ, der næsten overalt fremstår i en varm lysebrun farve, som er træets naturlige farve, når det har fået den oliebejdse, som bevarer træværket bedst. Mod øst er ydervæggen dog sort.  Der er et uglaceret, sort tegltag med sorte inddækninger og døre og vinduesrammer er malet sorte.  Indvendigt er der plankegulve og vægge og lofter fremstår også i træ. Der er lofter til kip overalt, så fornemmelsen af rummene er luftig. Husets centrale rum er den store stue, der står i åben forbindelse til køkken og spisekrog. Der er 3 soverum, hvor de to har dobbeltseng og det tredje 2 enkeltsenge. Husets badeværelse er er enkelt indrettet med brus, toilet og håndvask.
Huset udlejes ikke, men burde ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau generere en indtægt i størrelsesordenen 50.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.