Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Kragetoppen 2, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 4.795.000
Udbetaling: 240.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 19.910
Netto ekskl. ejerudg.: 17.379
Ejerudgift pr. md. 3.938
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 2988 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4496

NYHED!

Tornby Strand er et dejligt sommerhusområde næsten umiddelbart syd for Hirtshals. Området er opdelt i flere afdelinger, der ikke har forbindelse med hinanden, hvis man vil køre i bil. Hvis man går, kan man godt komme fra det ene kvarter til det andet. Det vil derfor oftest være lærkesang og mågeskrig, der er de højeste lyde. Den nærliggende by, Tornby, har gode faciliteter for fastboende, med købmand og station på Hirtshalsbanen. Der er kun få km til E39, så resten af Jylland er næsten lige om hjørnet. Det er altid spændende at besøge Tornby gamle Købmandsgaard, hvor man kan se en udstilling fra gamle dage, bl.a. med strandingshistorie. Der er også mulighed for at købe legetøj fra da farfar var dreng og få kaffe med søsterkage i dagligstuen.
Grunden er stor - som alle grunde er det i Tornby. Det er en kuperet naturgrund, som er absolut vedligeholdelsesfri. Der er flere stier ned til stranden og det tager kun få minutter at gå derned, hvis man vi have en morgendukkert. Stranden ved Tornby er i øvrigt bred og uden erosion og de fleste huse ligger sådan, at de har en grad af havudsigt alle sammen.
Huset er arkitekttegnet af Bjerg Arkitektur, og det er et passivhus. Det betyder at huset kan stå med 18-20 graders varme hele året og stadig have et varmebudget på omkring 2.000 kroner. De indvendige murstensvægge og skorstenen er bygget i verdens dyreste mursten, Kolumba, som håndlaves hos Petersen Tegl i Sønderjylland. Der er klinkegulve med gulvvarme i opholdsrum og vådrum. I stuen er opholdsafdelingen dog med trægulv, som er hævet to trin over gulvet i køkkenet - det giver en bedre havudsigt. Soverummene har ligeledes trægulve, og hvor væggene støder op mod murstensvæggen, er murstenene fritlagt. Derudover er der hvide vægge, hvide akustiklofter med indbyggede spots, lofter til kip, store vinduer - og overalt den bedste kvalitet.
Der er naturligvis intelligent styring af varmen, som primært kommer fra en varmepumpe og suppleres med den store indbygningsbrændeovn, der er integreret i den markante skorsten. Desuden er ejendommen kloakeret.
Indretningen er enkel og klassisk med fine detaljer, som det ses på billederne. Huset indeholder en stor stue kombineret med køkken/alrum, 3 soverum med faste skabe, 2 badeværelser, begge med bruseniche og et bryggers/baggang med vaskemaskine og tørretumbler. Endelig er der et  udhus med et ekstra aktivitets-/TV-rum. Alle soverum har indbyggede skabe.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.