Havrenden 4, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.895.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.254
Netto ekskl. ejerudg.: 6.996
Ejerudgift pr. md. 2.303
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 64 m2
Grundareal: 249891 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4631

NYHED UNDER HANDEL!

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger kun 15 km vest for Hjørring og E39. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. Der må i alt være 100 kvadratmeter, målt på tagfladen, dvs. at en overdækket terrasse tæller med. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og vand, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret.
Lige her er der rimeligt plant, så der kan være en lille græsplæne. Derudover er der lidt hybenkrat som ikke kræver alverden af vedligehold, så man kan i stedet finde en liggestol og en krimi. Terrasserne breder sig på tre sider af huset. det er træterrasser, der er indhegnede, og der er også et mindre stykke, der er overdækket. Dette er i retning af solnedgangen om sommeren, dvs nordvest. Fra terrassen og stuen er der fin havudsigt.
Det fine træhus er antracitgråt med hvide vinduer og tagudhæng. Taget er i fibercement og der er inddækkede plasttagrender. Indvendigt er der lyst med hvide, nymalede vægge og lofter, der går til kip. Gulvene er dels plankegulve, dels hvide klinker. Stue og køkken er i åben forbindelse med en hvidmalet mur som afgrænsning. Badeværelset er enkelt med toilet, helt ny bruseniche, håndvask og vaskemaskine.Der er 3 soverum, alle med 2 sovepladser fordelt som en dobbeltseng og 2 trekvart-senge. Indretningen er holdt i lyse farver, hvidt og flere blå nuancer, så det er ren sommerhusidyl. Det er værd at nævne, at sælger har renoveret en hel del. bl.a. er brændeovn og skorsten udskiftet og miljøgodkendt efter de nye regler.
I området finder man gode oplevelser og udflugtsmuligheder. Rubjerg Knude Fyr tiltrækker hvert år omkring en kvart million gæster, og det har ikke mistet kvalitet, selv om det for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra kanten af skrænten. Kirkegården ved den nu fjernede Mårup Kirke besøges også af mange, der her er vidner til naturens kræfter. Længere væk har vi f.eks. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tuen, Tornby gamle Købmandsgård med legetøj fra da far var dreng, Hirtshals Museum med snapseudstilling og meget mere - nok til mange ferier.
Huset udlejes gennem Feriepartner med husnummer LN1465. Det bør ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne give en indtjening i størrelsesordenen 70-80.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.