Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Aalborgvej 13, Blokhus 9492 Blokhus

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.745.000
Udbetaling: 140.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.411
Netto ekskl. ejerudg.: 9.948
Ejerudgift pr. md. 2.457
Beliggenhedsby: Blokhus
Boligareal: 149 m2
Grundareal: 628 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1946
Ombygningsår: 2010
Sagsnr. FHE4456

Bud ønskes

Liebhaveri i Blokhus Centrum !!
Denne herlige sommerbolig ligger så centralt i Blokhus, som man kan tænke sig. Der er 2 minutters gang til torvet sdfsdfsog 5-6 minutter til stranden. Når man har parkeret bilen kan der godt gå flere dage, før man har brug for den, fordi alle butikker og restauranter ligger lige uden for havelågen. Der er så god læ i haven, at man ofte kan blive nødt til at gå tilbage efter en trøje eller jakke, når man kommer ud på gaden. Haven er et stort plus for huset, og den dejlige overdækkede terrasse, der er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing fra Løkken, er faktisk husets bedste rum. Her er markante limtræsbjælker og vejrbestandige zinkinddækninger med til at sikre en herlig krog, hvor der altid! er læ.
Den hvidmalede, vandskurede 1½-plans villa er bygget i molersten. Taget er med håndstrøgne teglsten og sorte træ-inddækninger og vinduerne er blå. Huset indeholder i stueplan en hall, stue, køkken, bad og et soveværelse med god skabsplads. Desuden er der med adgang udefra et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og naturgasfyr. Ovenpå er der en repos med plads til bordfodbold og et spillehjørne med playstation. Derudover er der 3 soverum med hver to sovepladser - ingen køjesenge.
Indretningen er med hvide vægge og lofter. Stue, køkken og soveværelse har lyse trægulve, hallen et helt nyt gulv i laminatklinker, og hele overetagen har originale, gråmalede trægulve. Badeværelset er tiptop i orden, efter at det blev totalrenoveret i 2010 med vandbåren gulvvarme,vandskurede vægge, tidløse fliser, toilet, håndvaskarrangement, spejl med lys og en rummelig bruseniche med wellness-bruser. Ved samme lejlighed blev der forberedt til gulvvarme og et ekstra badeværelse i en del af soveværelset. Læg i øvrigt mærke til, at der både ved den indbyggede brændeovn i stuen og på en del af  køkkenbordet er anvendt fliser, der er dekoreret af kunstneren Anne Just - kendt fra "Haven i Hune".
Lokalplanen for området siger, at man gerne må bygge om, til eller ud med den beliggenhed, huset har i dag, men hvis man vælter huset for at bygge nyt, skal facaden begynde 9 m fra centrum af vejen. Derudover skal et nyt hus være hvidt med tegltag. Det er værd at bemærke, at den tilladte bebyggelsesprocent er 50. Læs mere herom i den gældende lokalplan.
Huset udbydes som sommerhus, og da det ligger så centralt, vil det også være muligt at bo her hele året. Det udlejes ikke, men ville kunne udlejes næsten hele året og dermed generere en indtægt i omegnen af 100.000.
Grunden ligger centralt i Blokhus, afgrænset med stakit mod naboerne, hvad der dog ikke hindrer, at rådyr kan finde ind i haven og gnave af blomster eller buske. Grunden er plan og godt vokset til. Da huset ligger tilbagetrukket, har man haven som en grøn oase foran huset, hvilket også er husets navn. Den overdækkede terrasse ligger over 25 meter fra vejen, har læ fra tre sider og giver plads til mange hyggelige stunder.
Blokhus er en dejlig badeby på Nordjyllands vestkyst ved Jammerbugten. Der er en god halv time til Aalborg og ca. 20 minutter til E39. Der er en stor plantage syd for byen med mountainbikerute og vandrestier og Gateway Blokhus i den nærmeste del af skoven inviterer til aktiviteter i naturen. Om sommeren er der gratis koncerter på torvet, der arrangeres marathonløb igennem skoven og ad stranden, og hver aften i sommerperioden skyder man solen ned. (De sigter heldigvis ikke så godt!) I Hune, 2 km mod øst, finder man Skulpturparken med arbejder i jern, beton, træ og selvfølgelig sandskulpturer. Der ligger et museum for Papirkunst og det er også her man finder kunstneren Anne Justs have. De, der elsker Klarborg Nisser, har i Hune og nær Kaas mulighed for at finde både de nisser, der er solgt som Triptrap-nisser, men også nisser, der aldrig kom med i serien fra TripTrap. Og kunstneren laver mange andre figurer end nisser.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.