Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Oddervej 29, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.264.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.766
Netto ekskl. ejerudg.: 4.780
Ejerudgift pr. md. 1.874
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 2065 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1984
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4167

NYHED - SOLGT!

Et rigtigt sommerhus med en helt unik beliggenhed
Søger I væk fra den travle hverdag –  til et sted hvor tiden står stille, og hvor der skabes plads til det det hele handler om, så er sommerhuset her et godt bud.
 
Ejendommen ligger ugeneret for enden af lukket stikvej på stor velplejet grund, i gåafstand til Vesterhavet og med direkte adgang til de fredede arealer ved Ru-bjerg knude. Udover, at Vesterhavet indbyder på aktiviteter året rundt, så åbner det omkring liggende landskab op for fantastiske gå- og cykelture i den uberørte natur.
Selve sommerhuset danner rammen om det gode liv, med tid og plads til fritidssysler med familien, fra boldspil på græsplænen, hygge med madlavning i udekøkkenet, snobrødsbagning på bålpladsen til en frisk dukkert i det finske bads varme vand.
 
Ejendommen ligger mellem Lønstrup og Nr. Lyngby.  Ejendommen ligger på blind sidevej helt op til de fantastisk smukke fredede klitarealer mod Rubjerg Knude Fyr. Der er en natur med et rigt dyreliv, ekstensiv flot vegetation. Smuk gangsti til Vesterhavet der ligger få min. gang fra huset. Ejendommen er hjemmehørende i Hjørring.
 
Grunden:
Skøn grund som ligger ud med græs, omhegnet af nåletræer. Hele gruden er velegnet til boldspil, mod øst benyttes tillige som opkørsel til huset. Sydvest for huset virkelig charmerende med opstammede træer og buske op til det fredede område hvor der er rigtig dyreliv.Et smukt syn der aldrig bliver trivielt. Mod vest tillige placeret vildmarksbad således de køligere aftner kan nydes i det varme vand.
 
Boligen:
Solidt hus opført i sort malet træ 1 på 2, hvide udhæng og nye vinduer samt nyere sort listetagpap tag. Der er anlagt skønne delvis overdækkede sol terrasser rundt omkring huset, hvor solen kan nydes ugenert i gode læforhold. Dermed også nyere stor overdækket lounge område som igen forlænger aftenerne betragteligt. Mod havet er der indrettet funktionelt udekøkken og bruser med koldt og varmt vand. Boligen er yderst smagfuldt indrettet og holdt i farvenuancer, hvor hensigten er at signalere ” Strandhytten”  og tæt til havet, og indeholder større køkken alrum i åben forbindelse med hyggelig stue med brændeovn. Endvidere 4 værelser med mulighed for 8 sovepladser + badeværelse med brus.
 
Øvrige bygninger:
Stort anneks med opholdsrum/soveværelse samt lukket redskabsrum. Alt sammen opført i samme stil og materialer.
 
Udlejning:
Såfremt man ønsker ejendommen udlejet f.eks. gennem bureau i en fuld sæson vil der anslået kunne påregnes en nettoindtjening på kr. 50 til 60.000,00 på årsbasis.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.