Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Rajen 9A, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.472.500
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.991
Netto ekskl. ejerudg.: 5.255
Ejerudgift pr. md. 2.388
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 2175 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2004
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4457

Købsaftale Underskrevet!

Sommerhusområdet ved Tornby er et herligt sted, hvor der kun er biltrafik af beboerne, og det er delt op i separate områder, så der ingen trafik er på tværs - undtagen til fods. Så det sker ikke sjældent, at den højeste lyd i området er lærkesangen - eller Vesterhavets brusen. der er 2-3 km til Hirtshals Centrum eller til starten på E39, så tilkørselsforholdene er gode, og dagens indkøb kan snart overstås. Det er også et godt udgangspunkt for udflugter. Vi kan begynde i Hirtshals med Nordsøen Oceanarium, hvor man kan se sælerne blive fodret og beundre den mærkværdige klumpfisk. Hirtshals Museum er et fint udflugtsmål for at se noget om livet i Hirtshals i gamle dage, og hvis man tager en flaske Brøndums snaps eller Aalborg Basis med, så går man fra museet med en flaske "Bjesk".  indenfor en times kørsel når man til Skagen, Frederikshavn, Lønstrup, Blokhus, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Rubjerg Knude Fyr eller den Tilsandede kirke.
Ejendommen ligger på en blind stikvej, så der er absolut ingen trafik. Grunden er en let kuperet klitgrund med græs og marehalm. Der kunne slås græs på noget af grunden, men ellers er den vedligeholdelsesfri. Rundt om huset er der flere træterrasser, så der skulle være gode muligheder for at finde både læ og sol. Terrasserne er delvist indhegnede, og har fået skiftet nogle brædder for nylig. Et hjørne af terrassen er i øvrigt overdækket, så man kan godt sidde ude, selv om det skulle småregne lidt.
Det sorte træhus er i kraftigt træværk. Der er hvide vinduer, døre og stafferinger hist og her, taget er i cementsten og der er zinktagrender. Et mindre udhus er i samme materialer. Huset opvarmes med el, og der er en luft-til-luft varmepumpe, der holder varmeregningen nede. Desuden er der også en dejlig brændeovn, der nemt kan give et par grader ekstra en kølig aften.
Huset indeholder en stor stue, som har direkte udgang til terrassen og står i åben forbindelse med køkkenet. Dette er i en mørk træsort og indeholder alle bekvemmeligheder. Der er lofter til kip, og et markant element i husets konstruktion er den store limtræsbjælke med søjle, der holder hele tagkonstruktionen. Det har givet plads til en hems, der kan bruges til leg og ophold for børn, eller et par ekstra sovepladser i en snæver vending. Husets badeværelse har vaskesøjle samt en to-personers spa og sauna. Der er 3 soverum, hvoraf de 2 har dobbeltsenge og det sidste en sovesofa.
Huset udlejes gennem Sol og Strand, og burde kunne indbringe 50-70.000 om året ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.