Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitmarken 3, Kjul 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.395.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.125
Netto ekskl. ejerudg.: 5.267
Ejerudgift pr. md. 2.135
Beliggenhedsby: Kjul
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 1253 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1987
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4374

NYHED MED HAVKIG

Kjul er et lille sommerhusområde, der ligger tæt på Hirtshals og E39. Det er stille og roligt, og der er kun trafik af sommerhusgæsterne i området. Man kan gå ned til stranden på få minutter, køre til Hirtshals på få minutter i bil og på godt et kvarters tid på cykel (3-4 km). Om sommeren har Kjul Camping åbent i butikken. Kjul er omgivet af fredet klithede og store plantager, der er gennemkrydset af vandre- og cykelstier. Der er bare en kilometer til golfbanen og i øvrigt mange attraktioner i nærheden.
Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er et godt sted at starte, hvis man vil vide noget om fiskene i Skagerrak. Her er sæler, hajer, klumpfisk, sildestimer og alle mulige større og mindre havdyr, der kan undersøges nærmere, man kan stille sig i rødspættesimulatoren eller prøve at byde på fiskeauktionen - og meget mere. Ørnereservatet i Tuen, Fårup Sommerland, Lønstrup med krogede gader og mange kunstnere og kunsthåndværkere, Tversted med Danmarks største vaffelis, strik fra Marianne Isager, badeland vede Aabo Camping, Shopping i Hjørring...
Grunden er plan med randbevoksning af hyben og forskellige løvfældende buske/træer, så huset er godt afskærmet fra alle sider, dog med havkig mod øst samt mod nord fra vestterrassen og stuen. Herudover er grunden græsbevokset, så der er fin plads til boldspil og leg. Der er 3 flisebelagte terrasser, en mod vest, en mod syd og en mod øst mellem huset og garagen, så der er god mulighed for at følge solen hele dagen.
Huset er et lysegrønt træhus med eternittag, inddækkede tagrender og hvide vinduer og døre. Stakitterne, der indrammer terrasserne, er i samme lysegrønne farve som hus og carport. Indvendigt er der vægge og lofter i fyrrustik. Der er laminatgulv i køkkenet, faste tæpper i stue og på værelserne, klinkegulv i badeværelset og trægulv i saunaen. Huset indeholder en stue i åben forbindelse med køkkenet, et stort badeværelse med sauna og 3 soverum, hvor det ene værelse har dobbeltseng, værelse 2 har 2 enkeltsenge og værelse 3 har en sovesofa.
Der findes en carport med redskabsrum. Mod nord tillige et isoleret rum med adgang udefra. Her står vaskemaskine og tørretumbler.
Huset udlejes ved Sol og Strand og genererer en indtjening på 40-60.000. Se i øvrigt skatteberegneren under skat/udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.