Bævervej 5, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.479
Netto ekskl. ejerudg.: 7.308
Ejerudgift pr. md. 1.960
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 133 m2
Grundareal: 5015 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1983
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4571

NYHED

Nørre Rubjerg er et dejligt sommerhusområde omkring 5-6 km syd for Lønstrup. Der er godt vokset op med grantræer, så der er bedre læ, end  man kunne vente så tæt på havet. Der er cirka 2 km at gå til vandet, så det er en magelig slentretur på godt et kvarters tid ad stierne gennem området.
Der er ca. 3 km til Hovedvej 55 mellem Hjørring og Løkken og der er omkring en halv times kørsel til E39. Nærmeste dagligvarebutikker er i Lønstrup, Løkken og Hundelev. Der er masser at opleve i området, lige fra Rubjerg Knude Fyr, som i efteråret 2019 blev flyttet 70 meter væk fra kanten af klinten, og til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, fra Den tilsandede kirke i skagen til Fårup Sommerland ved Blokhus Byerne lokker med shopping og kulturoplevelser, og strandene trækker mange gæster om sommeren.
Grunden her er nogenlunde plan og på tre sider omkranset af høje træer. Mod syd er der mere åbent, og grunden grænser op til et friområde, der normalt afgræsses af kvæg, eller der høstes hø et par gange om året. Naboen mod vest er den eneste ejendom, der kommer forbi på sydsiden, idet man her på Bævervej 5 har vejret ad naboens indkørsel. Bævervej drejer norden om ejendommen, og der er stort set kun trafik af dem, der bor på vejen.
Ejendommen består af 2 murede og hvidmalede bygninger, der er forbundet med en læmur. Den ene bygning indeholder en dobbelt garage samt et stort værelse med eget toilet. Dette benyttes som anneks. Læmuren danner sammen med et stakit mod nord en næsten helt lukket, flisebelagt solgård, hvor der nok skulle være mulighed for at finde en krog med læ. Tagene er i cementsten og inddækninger samt trægavle er sorte.
Boligen er med gule murstensvægge, rustikke stengulve og ludbehandlede trælofter. Køkkenet er med fyrretræslåger og det er adskilt fra spisekrogen af en halvmur. modsatte side af stuen er opholdsstue med brændeovn. Gennem en stor muret bue er der adgang til pejsestuen, der vender mod nord og har store vinduespartier, som om sommeren giver fin aftensol.
Ejendommen er sælgers privatbolig, så inventar medfølger ikke. Der er i sagens natur derfor heller ikke udlejningsaftale for ejendommen. Hvis den skulle udlejes som sommerhus, ville der være et indtjeningspotentiale på 30-40.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.