Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitrosevej 4, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.395.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.943
Netto ekskl. ejerudg.: 5.121
Ejerudgift pr. md. 2.240
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 1201 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 2
Byggeår: 1984
Ombygningsår: 2009
Sagsnr. FH4482

Købsaftale underskrevet!

Vi befinder os i en hyggelig badeby på Nordjyllands vestkyst, bare 15 km fra E39 og Hjørring, hvorfra der er cirka to timer til Århus. Lønstrup har omkring 600 fastboende og der er liv i byen hele året. En af grundene er nok, at der er mange kunsthåndværkere i byen. Udenfor sæsonen bruger de tiden på at producere nye ting, der sælges i næste sæson, så det er ofte muligt at få lov at kigge på, mens der arbejdes i værkstedet. Hos glaspusteren kan man måske endda få lov at lave sin egen souvenir. Der er gode oplevelser i nærheden, bl.a. Rubjerg Knude, der i oktober 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten under mediebevågenhed fra mange lande. Derudover kan nævnes Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tversted-søerne, Ørnereservatet, Den Tilsandede Kirke, Skagen med museer og Grenen...
Grunden her er nogenlunde plan, og vejen er anlagt med en stor rundkørsel, hvor der i midten er en plads til leg og boldspil, så børnene burde ikke komme til at savne legekammerater. Området har tidligere rummet en lille, privat flyveplads - derfor hedder grundejerforeningen også Flyvepladsen. Grunden har en lav hæk langs indkørslen og ud mod vejen og lidt randbeplantning mod øst. Mod nord er der en lav vold og både mod vest og syd er der fri adgang for solen.
Huset er for nylig malet gråt. Udhæng og vinduer fremstår i hvidt. Det er bygget i en vinkel, som giver den indhegnede terrasse gode sol- og læforhold mod syd/øst. Derudover er der mindre terrasser flere steder rundt om huset samt en overdækket terrasse i gavlen mod syd. Huset indeholder en god stue med åbent køkken og en god spiseplads med adgang til terrassen. Derudover er der udgang til havestuen, hvor der med vinduer hele vejen rundt er et dejligt lysindfald. Om sommeren behøver man ikke tænde lys før efter kl. 22. Der er naturligvis også udgang til terrassen fra havestuen. Derudover indeholder huset 3 gode soverum med mulighed for dobbeltseng i alle 3  soverum, idet 2 af dem har en sovesofa. Husets badeværelse har toilet, brus og spa. Vægge og lofter fremstår i helt lyst fyrretræ (sandsynligvis ludbehandlet), og gulvene er i trestavs parket/laminat i opholds- og soverum. Havestuen har plankegulv og badeværelset har fliser på gulv og vægge. Endelig er der et lille depotrum i tilknytning til entréen.
Husets carport har et lille redskabsrum med plads til haveredskaber o.l.
Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnr. 11-0247 og burde ved fuld udlejning kunne give en indtjening i omegnen af 50-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.