Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Oktobervej 15, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.325.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.147
Netto ekskl. ejerudg.: 5.041
Ejerudgift pr. md. 1.913
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 1250 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1981
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4100

Denne ejendom ligger rigtig skønt og ugenert for enden af oktobervej og er dermed fri for gennemgående trafik. Et roligt område med 5 min. gang til stranden og købmanden. Det tager kun ganske få min. at gå/cykle til det yderst populære Skallerup Sea Side Resort.
 Grunden:
 Dejlig flad grund med gode tilkørselsforhold - delvis udlagt med nem vedligeholdelses stenbelagt holdeplads, græsplæne og i øvrigt helt lukket med randbeplantning ag hyldeblomst og hyben. En eller 2 hunde vil således kunne færdes frit og sikkert. Der er således prima sol og læforhold på trods af at ejendommen kun ligger en 300 meter fra stranden.
 Boligen:
 Sjælden charmerende sommerhus, gennemmoderniseret og opført i gode anerkendte materialer. Yderbeklædning i sortmalet træ, hvide termovinduer og flot sort asfalt liste tagpap tag. Der er anlagt store indhegnede og delvis overdækkede sol terrasser på 3 af husets sider, hvor du har sikkerhed for at kunne nyde solen fuldt ud også når vinden tager til. Boligen indeholder stort køkken alrum i åben forbindelse til stuen. Entre, badeværelse med brus og gulvvarme samt et integreret depotrum, indrettet med 2 sovepladser samt opbevaringsplads. Derudover 2 store soveværelser, begge med dobbeltsenge. En rigtig charmerende ejendom med den rigtige sjæl og charme der kan være i et sommerhus. Med Danmarks fedeste Feriecenter i baghaven kan en sommerferie ikke gå galt.
 Udlejning:
 Huset er ikke udlejet men vil kunne indtjene i størrelsesordenen kr. 40 til 50.000,00 netto til ejer.
 Øvrigt:
 Se mere på www.hedegaard-madsen.dk

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.