Bakkerenden 6, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.945.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.325
Netto ekskl. ejerudg.: 10.761
Ejerudgift pr. md. 2.804
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 64 m2
Grundareal: 1203 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4309

180 GRADERS HAVUDSIGT

Vil du have en formidabel havudsigt og bo for enden af en blind vej - så er muligheden der nu!
Her er en af de bedste beliggenheder, kun 50 meter fra vandet med en fantastisk 180-graders havudsigt. Sommerhuset er smagfuldt og moderne indrettet. Overalt fra stuen og det åbne køkken kan man nyde den storslåede udsigt til Vesterhavet i fulde drag, året rundt. Her er 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge og udgang til terrasser. Loftet går til kip, og sammen med de store panoramavinduer giver det et rigtig flot lysindfald og en god fornemmelse af det sammenhængende opholdsrum. Der er tv både i stuen og i annekset, som er indrettet til en hyggelig ekstra stue og særdeles velegnet, hvis man har større børn med på ferien, som gerne vil trække sig tilbage med en god film eller muligheden for at spille i fred og ro. Desuden er det overalt muligt at logge på det trådløse internet, og med den moderne varmepumpe kan man også holde forbrugsomkostningerne på et rimeligt niveau. Alt i alt hyggelige og velfungerende forhold og faciliteter for hele familien.
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads til leg og boldspil på den store græsplæne. Overalt fra grunden er der havudsigt og medgode, afskærmede terrasser hele vejen rundt om huset, kan man nyde solens stråler og duften fra Vesterhavet i fulde drag.
Sommerhuset ligger helt perfekt placeret i det populære ”Harerenden”, kun en kort gåtur fra Lønstrup By. Den gamle og charmerende fiskerby er blandt andet kendt for sin hyggelige hovedgade, som snor sig gennem landskabet og byder på mange gallerier og arbejdende værksteder. Her er alt fra små cafeer til spændende gourmetrestauranter. Nord for sommerhuset ligger Skallerup Seaside Resort med stor flot wellnessafdeling og gode aktivitetsmuligheder for hele familien, og syd for byen kan man bestige kæmpeklitten Rubjerg Knude og nyde den helt formidable udsigt over Jammerbugten fra toppen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.