Galeasevej 14, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.795.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.635
Netto ekskl. ejerudg.: 6.581
Ejerudgift pr. md. 2.176
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 97 m2
Grundareal: 1250 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår: 2003
Sagsnr. FH4539

Super centralt i Lønstrup

Med en beliggenhed bare 2-3 minutters gang fra centrum af byen har man alle muligheder for at lade bilen samle støv et par dage og bare slentre rundt og mærke den glade og afslappede badeby-stemning, der hersker i Lønstrup hele sommeren.
Med henved 600 fastboende er der liv i byen hele året. En god del af de fastboende er kunsthåndværkere og kunstnere, og udenfor sæsonen er der gode muligheder for at kigge med over skulderen, når der arbejdes i de åbne værksteder. Man kan endda lave sin egen souvenir fra Lønstrup, hvis der arbejdes i glasværkstedet.
Omegnen har masser af udflugtsmål, når man er mæt af byen og stranden. Vi kan nævne Skallerup Seaside Resort, Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Tversted-søerne, Skagen...
Grunden er stort set plan, græsbevokset og med delvis randbeplantning. Terrassen er i træ og hævet et par trin over plænen. Den er kantet med en jernkæde og går halvvejs rundt om huset, så der er mulighed for at slikke sol hele dagen. En mindre del af terrassen har læhegn mod vest.
Huset er opført i kraftigt 1-på-2 træværk og har listepaptag med hvidmalede vindskeder og underdæk. Det indeholder en stor stue i kombination med køkkenet. Der er 3 soverum og et depotrum, der med et vindue nemt kunne være et ekstra soverum. Badeværelsen har 2-personers spa og adgang til en stor sauna.
Huset udlejes gennem Dancenter med husnummer 30973. Det burde ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne give ejer en indtjening i omegnen af 65-70.000 om året brutto.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.