Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Krabbevej 11, Nørlev 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.125.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.851
Netto ekskl. ejerudg.: 7.627
Ejerudgift pr. md. 2.456
Beliggenhedsby: Nørlev
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 2692 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2006
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4540

UNDER HANDEL!

Midt i det smukke klitområde af historiske indlandsklitter og det let kuperede hedelandskab med lyng og hybenbuske ligger Indemarken. Klitterne er skabt af vejr og vind og det sjældne landskab er fredet, men offentligt tilgængeligt på afmærkede stier. Bag klitterne mod vest ligger også den dejlige brede sandstrand og Vesterhavet, der indbyder til badning, vandreture, vandsportsaktiviteter, drageflyvning eller en tur på hesteryg langs strandkanten. Oplev solnedgangen og dens aftendans eller begiv dig ud i stormvejret og saml rav. Cykelruterne er blomstrende, og gennem de charmerende feriesteder når du helt ud til rubjerg Knude fyr, hvor udsigten er enestående.  Fisker du, er der muligheder for en torsk eller spætte ved kysten, men også Put & Take findes i området - ligesom golfklubber også byder på både 9 og 18- hullers baner. Nørlev er et godt feriested, når du har brug for rolige omgivelser med en alsidig natur og mangeartede oplevelser og aktiviteter med familien.
Udflugter til Nordsøen Oceanarium med Europas største saltvandsakvarium ligger tæt på, ligesom både Ørnereservatet, Fårup Sommerland, Family Farm Fun Park og Grenen i Skagen er inden for rækkevidde.
Flot omkranset af en levende og vildtvoksende natur med vindblæste strå og andet klitpynt finder du, højt beliggende men dog privat, denne dejlige vedligeholdelsesfrie naturgrund, som med små åndepust fra vestenvinden også har afskærmninger med bevoksninger og strejf af sandkorn på træterrassens belægning.
I yderste omkransende ring ser du ganske tæt på indlandsklitten - tæt nok på til at få lyst til at vandre en tur. Vesterhavet ligger på en ganske smuk og særlig måde i horisonten. Nok til at kunne fornemme stemningen og bølgernes kraft.
Krabbevej 11 byder ind via entre med adgang til grovkøkken/bryggers. Fra entreen inviteres man ind i det store opholdsrum, med køkken i åben forbindelse med spisepladsen og den lækre udsigtsstue med udgang til det store terrasse areal. Køkken er med alle bekvemmeligheder og masser af skabs- og bordplads. Spiseafdeling med plads til en større forsamling samt den skønne brændeovn som giver liv og varme. Udsigtsstuen er med panorama vinduesparti som giver et utroligt lysindfald.
Master bedroom med adgang til eget badeværelse med muret brusekabine, skabsarrangement, toilet og vask. Her er også walk-in closet, så påklædningen er lige til.
2 værelser som deles af gæstebadeværelse med brus, skabsarrangement, toilet og vask. Stor børnehems, med god plads i højden og vinduesparti mod syd.
Derudover garage med isoleret udhusrum til opbevaring osv.
Et helt igennem sublimt hus med super indretning beliggende midt i den skønne natur!
Huset udlejes ikke, men er sælgers privatbolig. Ved fuld udlejning bør det generere en indtægt i størrelsesordenen 80-90.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.