Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Lillehundsvej 14, Skallerup Klit 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.245.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 14.993
Netto ekskl. ejerudg.: 12.298
Ejerudgift pr. md. 2.146
Beliggenhedsby: Skallerup Klit
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 2512 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1962
Ombygningsår: 1966
Sagsnr. FHE4128

Imponerende beliggenhed

Vi befinder os i det meget populære Skallerup Klit område - lidt nord for Lønstrup og umiddelbart syd for Skallerup Seaside Resort. Der er ca. 300 lbm. lang  gangsti direkte ned til centret.
Beliggenheden er helt sublim. Vi taler om 1rækkepå den Høje indlandsklit og det sidste hus på vejen. Således ligger huset ganske ugenert og med optimale læ og solforhold. Der er en stor flot grund randbeplantet mod øst, syd og vest. Rest ligger ud i natur og grænser op til et fredet afgræsningsareal hvor får, heste og kreaturer afgræsser. Charmerende vildt i form af rådyr og fasaner kommer ligeledes op mod/på grunden og giver ekstra liv.
Bygningsmassen består af hovedhuset, garagebygning samt lille brændeskur alt sammen opført i samme stil. Boligen opført i funkis sti, i gasbeton og listetagpaptag med tilhørende skønne delvis indhegnede og  pergola overdækkede sol terrasser mod alle verdenshjørner.
Huset står i den helt oprindelige stil, uspoleret i enhver henseende. Der er dog indsat et flot nyt køkken og et moderniseret bryggers på oprindelige pladser. Skøn og praktisk indretning og med store panoramavinduer mod havet, brændeovn, 3 soveværelser, bad/toilet samt stue i åben forbindelse med køkkenet. Se i øvrigt vejledende plantegning.
Når du sidder i stuen, står i køkkenet m.v. er man et med naturen - en helt imponerende oplevelse og samhørighed med omgivelserne, det kuperede terræn, panoramaudsigten igennem de flotte og store vinduespartier.
Huset har aldrig været udlejet og uden tobak.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.