Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Bakkestjernevej 17, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.525.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.507
Netto ekskl. ejerudg.: 9.054
Ejerudgift pr. md. 2.953
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 1569 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 2011
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4368

SOLGT!

Lønstrup er en skøn lille badeby med over 500 fastboende. Dermed er er liv i byen hele året, selv om der naturligvis er mange flere gæster i byen om sommeren end om vinteren. Mange af butikkerne og kunsthåndværkerne har åbent hele året, og er man heldig kan man få lov at kigge med over skulderen, når der arbejdes i keramik- eller glasværksteder. Der er flere restauranter og stort supermarked i byen. Af attraktioner i nærheden kan nævnes den lille fiskerhavn i Lønstrup, hvor bådene stadig trækkes op på stranden, kystklinten, der strækker sig fra havnen og ud syd for Rubjerg Knude Fyr, Fyret, der i efteråret 2019 flyttes 70-80 meter tilbage fra "afgrundens rand", Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, der har fået endnu en klumpfisk, så der nu er tre, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Tversted, Skagen... Der er ca. 15 km til Hjørring, hvor man kan komme på E39. Det vil sige, at der kun er cirka 2 timer til Århus.
Grunden er plan og græsbevokset med randbeplantning af løvtræer mod vest. Der er ikke slået græs over det hele, men der er fin plads til boldspil og leg på græsset. der er en fin bålplads, og indkørslen er belagt med granitskærver. Rabatterne, hvor der ikke bliver slået græs, er tilsået med bl.a. lupiner, så man har noget pænt at kigge på (og plukke af) det meste af sommeren. Næsten hele vejen rundt om huset er der træterrasser. Mod syd og vest er der overdækkede terrasser. For at bevare lysindfaldet i huset, er der ovenlysvinduer i dele af overdækningen, hvilket egentlig er godt tænkt.
Det næsten nybyggede hus fra 2011 er klinkbygget i sort træværk med listepaptag og zinktagrender. Indvendigt er der flotte, store klinker på gulvene i opholdsrum, køkken og badeværelser, som naturligvis alle har gulvvarme. Soverummene har tæpper på gulvene. Der er overalt hvide, glatte gipsvægge. Lofterne er med akustikplader i Troldtekt og går til kip, så der er en dejlig, åben fornemmelse i huset. Her kan man også mærke, at ovenlysvinduerne på terrassen giver ekstra lys - hvilket forstærkes af, at der er ekstra høje vinduer mod terrassen. Indretningen er holdt i sort og hvidt med enkelte indslag i varme gule, orange og røde farver. Et markant element i indretningen er den indmurede brændeovn, der adskiller spise- og opholdsafdeling, hvor ilden kan ses fra begge sider. Det er også specielt, at der er tænkt ekstra lysindfald via de højt placerede, indvendige vinduer fra opholdsrummet ind mod værelserne.
Huset indeholder i alt 4 værelser. De tre er med dobbeltseng og det sidste har 2 enkeltsenge. Der er 2 badeværelser. Det ene har brusebad, mens det andet har brus, 2-personers spa og sauna. Endelig er der et redskabsrum med adgang udefra i hver ende af huset med plads til redskaber og havemøbler m.m.
Huset udlejes gennem Feriepartner (hus nr. 76371) og giver en indtjening i omegnen af 100.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.