Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Indemarken 38, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.545.000
Udbetaling: 80.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.433
Netto ekskl. ejerudg.: 5.612
Ejerudgift pr. md. 2.411
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 87 m2
Grundareal: 1271 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1997
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4294

NY PRIS! Havkig

Nørlev strand ligger umiddelbart nord for Skallerup Seaside Resort. Der er alle muligheder for en god og aktiv ferie her, for hvis ikke vejret er med os, så er der masser af aktiviteter i feriecentret, så som badeland, tennisbaner, badmintonhal, bowling, besøgslandbrug, købmand, restaurant... Området er stille og fredeligt, og det er nemt at komme ned til stranden, hvis man skal have sin morgendukkert - det tager bare 5 minutter hver vej.
Grunden er let kuperet med ekstensiv bevoksning, mest af hyben og enkelte fyrre- og grantræer. Rundt om huset er der slået græs, så der er plads til leg og boldspil. Der er træterrasser mod øst, syd og vest, så solen kan følges hele dagen. For at give lidt mere læ er der stakitter flere steder rundt om terrasserne. Der er et lille havkig fra grunden.
Det sorte træhus har eternittag med hvide inddækninger og undertag, hvide døre og vinduer og hvide toplister på stakitterne. Indvendigt er der overalt hvidmalede trævægge og -lofter. Gulvene er 3-stavs parket i en brun træsort i opholdsrummene, lyse plankegulve i soverummene og klinkegulve med gulvvarme i badeværelserne. Der er 4 soverum med i alt 9 sovepladser og desuden en hems med ekstra sovepladser. Det lille badeværelse har brusebad og det store har brus, spa og sauna. Opholdsrummene har i øvrigt lofter til kip og ligeledes vinduer til kip, hvilket gør, at der er et fantastisk lysindfald i huset. Alt i alt en herlig ejendom, der har plads til hele familien.
Huset udlejes ikke, men ville ved fuld udlejning nemt kunne lejes ud for 70-90.000 på årsbasis.
Det bemærkes, at ikke alt inventar medfølger.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.