Grindevej 15, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.245.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.517
Netto ekskl. ejerudg.: 8.205
Ejerudgift pr. md. 2.078
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 3473 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2010
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4568

Bud Ønskes

Vi befinder os i Nr. Lyngby - et stort og meget naturskønt område, karakteriseret med det barske og spektakulære Vesterhav. Nr. Lyngby ligger mellem Løkken i syd og Lønstrup i nord. Området er let tilgængeligt - specielt hvis man kommer fra syd via motorvej E39. Der er kun 10 min. kørsel til både Løkken og Lønstrup. Tillige ligger det fantastiske Skallerup Seaside Resort ca. 15 min. væk. Her findes alle tænkelige faciliteter og vel at mærke for alle aldre. En ferie på Grindevej kan sådan set ikke gå galt, selvom der måtte komme en regnvejrsdag. Dette er imidlertid ikke så tit det sker, da vores område ligesom Skagen, Nordsjælland og Bornholm er de områder i Danmark, der har flest solskinstimer. 
Det bør nævnes at huset ligger med kun 3 min. gang til en herlig sandstrand. Ja du har nærmest egen strandsti. Grunden er i øvrigt en sand fornøjelse at kigge på. Den er kuperet og med ekstensiv vegetation, så der er nærmest ingen vedligeholdelse. Man kan se vandet flere steder fra grunden.
Dette pragtfulde sommerhus er velopført med en finish helt i top. Der er i sammenhæng med huset etableret en herlig lukket garage og depotrum. Lækre, delvist indhegnede og delvist overdækkede solterrasser rundt om huset. Der vil altid kunne findes et skønt læ og solrigt hjørne.
Der er et væld af lækre detaljer i huset og endvidere alt i komfort. Her skal blot nævnes skønne naturklinkegulve, helt igennem skønne Dinesen plankegulve, stor og effektiv brændeovn, panoramavinduer, børnehems, vaskesøjle, 2 badeværelser, det ene med spa og sauna.
I øvrigt kan du danne dig et overblik over husets indretning og beliggenhed på grundplanen og kortene på bagsiden af denne brochure. Financieringsdata i denne brochure er ikke altid helt opdaterede, men du kan altid bestille en opstilling med nye data på mail.
Der er p.t. nogen udlejning på huset - men ved maksimal udnyttelse vil der kunne påregnes en nettoindtjening på op til kr. 100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.