Harerenden 93, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.495.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.297
Netto ekskl. ejerudg.: 5.495
Ejerudgift pr. md. 1.981
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 65 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1960
Ombygningsår: 2007
Sagsnr. FH4257

NYHED - HAVKIG

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd. Området ligger få km. vest for Hjørring og motorvejen (E39). Der er dermed prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser, så en ferie i Harerenden kan nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind. 
I Harerenden ligger husene uden synlige skel til naboerne, men blot med græs, hyben eller marehalm som man ikke behøver gøre noget ved. Der er slået græs rundt om huset, men hvis man hellere vil have naturgrund, så er det absolut muligt at indskrænke græsplænen. Fra den træbelagte hovedterrasse, der ligger mod sydøst, er der udsigt til indlandsklitten, og fra den åbne vestterrasse er der en dejlig havudsigt. Der er under ti minutters gang til badestranden, som ligger lige nord for kystsikringen.
Boligen er et gulmalet træhus med hvide taginddækninger, vinduer og stakitter. Taget er i rød eternit. Indvendigt er der lyse plankegulve, hvide lofter og hvide eller ludbehandlede vægge. Der er et stort køkken/alrum med adgang til alle husets rum. Opholdsstuen, der har brændeovn og væg-til-væg-vinduer, er sænket 2 trin og kun adskilt fra alrummet af halvmure, så man er sammen uanset, hvor i huset man er. Der er 3 soverum med i alt seks sovepladser. Badeværelset har bruseniche med buede glasvægge, toilet, topbetjent vaskemaskine og et fint skabsarrangement med stort spejl ved håndvasken.
Huset udlejes ikke, men ville ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet have et indtjeningspotentiale i omegnen af 60-70.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.