Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Lønstrupvej 227, Nr. Rubjerg 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.795.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.085
Netto ekskl. ejerudg.: 6.715
Ejerudgift pr. md. 2.165
Beliggenhedsby: Nr. Rubjerg
Boligareal: 182 m2
Grundareal: 6607 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1999
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4068

Huset ligger mellem Rubjerg og Lønstrup i kort afstand fra de klitter, der danner Rubjerg Knude. Rubjerg Knude Fyr, som blev taget ud af drift i 1969, fordi det ikke kunne ses fra havet mere, har nu en flot udsigt til vandet igen, fordi klitten vandrer forbi bygningen. Få km mod nord ligger den hyggelige badeby Lønstrup, som i modsætning til andre badebyer ikke lukker ned om vinteren. Der er nemlig bopælspligt i centrum af byen.

Grunden:

Huset ligger på en flad og græsbevokset grund med blandet bevoksning og rigtig gode læ-muligheder på grunden. Især mod vest er grunden godt beplantet. Huset ligger på en isoleret grund for enden af en blind vej med meget lidt trafik.

Boligen:

Det 189 m2 store hus med tegltag er dobbeltmuret i røde sten udvendigt og hvide vandskurede vægge indvendigt. Der er en ligeledes grundmuret garage på 60 m2 med tegltag og automatisk ledhejseport på grunden. Her står husets kombifyr - hvor brænde fra grunden evt. kan bruges til opvarmning. Der herudover også mulighed for elopvarmning. Huset har dels klinkegulve med gulvvarme, dels lyse trægulve. Køkkenet er i asketræ med granitex-bordplade og fine detaljer. Her er en lille spiseplads, og direkte adgang til spisekrogen i opholdsstuen.  Denne har adgang til terrassen mod syd og har flere gode siddegrupper. Huset har to badeværelser, det ene med badekar og bruseniche, og det andet med bruseniche. Begge badeværelser med lyse klinker, granitex-bordplader og pyntelige detaljer. Soveværelset med dobbeltseng har skabsvæg. Yderligere er der tre soveværelser med hver to sengepladser.

Udlejning:

Huset har et udlejningspotentiale på ca. kr. 75.000 (årligt).


Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.