Kystmarken 46, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.195.000
Udbetaling: 160.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 13.384
Netto ekskl. ejerudg.: 11.684
Ejerudgift pr. md. 2.732
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 109 m2
Grundareal: 1573 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4279

Liebhaveri

Man ankommer til Nørlev Strand af indlandsklitten og kan se det smukke landskab og samtidig nyde havudsigten. Huset ligger for enden af en lukket vej i et lukket område, hvor der kun kommer dem der bor i området. Det er et kuperet område med marehalm, havtorn, stedvis krat, hyben og enkelte nåletræer.
Der er flere stier ned gennem området, så man kan gå ned for at få en morgendukkert på 5-10 minutter. På 5 minutter på cykel kan man også komme til Skallerup Seaside Resort, hvor der er aktiviteter og oplevelser for store og små. Der er badeland, romersk bad, wellness, aktivitetshal, tennis, bowling, restaurant og købmand. Af attraktioner i området har vi badebyen Lønstrup, færgehavnen i Hirtshals, shopping i Hjørring, Nordsøen Oceanarium, Rubjerg Knude Fyr, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tuen... Kort sagt: her er det hele.
Grunden er svagt kuperet som resten af området. Lige rundt om huset er der slået lidt græs til parkering, leg og boldspil. Huset har en atriumgård mod syd og flere flisebelagte terrasser, som man kan gå direkte ud på fra alle værelser. Resten af den over 1.400 kvadratmeter store grund er absolut vedligeholdelsesfri. Fra grunden og stuen mod vest er der et lille havkig.
Huset er et sortmalet træhus med ekstra kraftige profilbrædder og listepaptag, som er et meget holdbart tag. Inddækninger og tagrender er i zink. Indvendigt finder man et til dels grundmuret hus med hvide, vandskurede vægge, lyse trævægge i soverummene, lyse trælofter, der går til kip, hvorfor vinduerne i gavlene også går til kip og dermed giver et fantastisk lysindfald. Køkkenet er integreret i gangarealet og er med udsigt til alle husets rum samt naturen udenfor. Gulvene er dels plankegulve, dels klinkegulve med de store 60x30 klinker med gulvvarme. Huset er arkitekttegnet, hvilket blandt andet har gjort, at opholdsstuen, som er hævet et par trin, vender mod vest og nord, hvor man har den bedste mulighed for at følge solens gang, til den går ned. Huset indeholder 4 soverum, hver med en dobbeltseng, et badeværelse med brus og et større badeværelse med badekar/jacuzzi, brus og sauna. Alle soverum har direkte udgang til terrasse. Endelig er der et aktivitetsrum med adgang udefra, hvor der er bordfodbold, dartskive, snooker mm og desuden motionscykel og romaskine, hvis man skulle få lyst til at dyrke motion i sin ferie. Aktivitetsrummet er registreret som udhus i øjeblikket og tæller derfor ikke med i de 109 m2 beboelse, så huset er i alt på 120 m2.
Huset udlejes i øjeblikket hos Feriepartner og ville ved maksimal udlejning give en indtjening omkring 90-120.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.