Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Øresundvej 36, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.339.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.615
Netto ekskl. ejerudg.: 4.837
Ejerudgift pr. md. 1.466
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 63 m2
Grundareal: 1397 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1997
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4324

NYHED

Lønstrup er kendt som en hyggelig badeby med god kvalitet i butikkerne. Her er kunsthåndværkere i alle afskygninger, gode tøjbutikker,. brugskunst, dagligvarer - og et godt udvalg af restauranter, lige fra en friskfanget rødspætte på"Kysten" til en gourmetmiddag på "Villa Vest". Lønstrup ligger ca. 15 km vest for Hjørring, hvor der er adgang til E39, så man kan være næsten i Århus på et par timer. Af turistattraktioner i området kan nævnes ophalerpladsen med de sidste kystfiskerbåde, den dramatiske Lønstrupklint, der rejser sig næsten 40 meter direkte op fra stranden, Mårup Kirke, hvor der nu kun er et hjørne af kirkegården tilbage og Rubjerg Knude fyr, der ligger ganske få meter fra kanten af klinten. Der er planer om at flytte tårnet 80 meter tilbage - for der er omkring 350.000 gæster om året.
Grunden her ligger i det sydøstligste hjørne af byen, og der er omkring et kvarters gang til centrum. Til gengæld er den højeste lyd her sædvanligvis lærkesangen. Grunden er plan og randbevokset med dels nåletræer, dels løvfældende buske. Der er en grusbelagt indkørsel og ellers er grunden udlagt med græs, så der er god plads til leg og boldspil.
Det gråmalede træhus har hvide stafferinger, udhæng, vinduer og døre. Der er eternittag og hvide plasttagrender. Terrassen, der breder sig på 3 sider af huset, har et lavt stakit, og er i øvrigt i træ med en overdækning mod syd. Indvendigt er der lyst og venligt, med lyse plankegulve og hvide trævægge og -lofter. Møbleringen er enkel og stilren og holdt i hvidt, bøgetræ, sort læder og enkelte indslag af farve i puder og pynteting. Køkkenet er flot med både opvasker og mikroovn, så man kan hurtigt blive færdig med husarbejdet.  Køkkenet er i åben forbindelse med spisekrog og opholdsafdeling. Huset indeholder 2 soverum med dobbeltseng og et værelse med 2 køjer, i alt 6 sovepladser. Badeværelset har fliser på vægge og gulv, toilet, bruser skabsarrangement med håndvask og et flot spejl i "guld"-ramme og desuden en vaskemaskine. Huset opvarmes med el, brændeovn og varmepumpe.
Huset udlejes gennem feriepartner og kan hvert år indbringe i omegnen af 50-60.000 ved fuld udlejning.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.