Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Gl Skagensvej 8, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 825.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.366
Netto ekskl. ejerudg.: 2.811
Ejerudgift pr. md. 0.949
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 101 m2
Grundareal: 831 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 4
Byggeår: 1914
Ombygningsår:
Sagsnr. V4493

SOLGT!

Denne hvide villa ligger på en sidevej lidt øst for hovedvejen i Tversted. Der er rødt eternittag og hvide dannebrogsvinduer. Den grusbelagte indkørsel ligger ved vestgavlen og der er en garage/udhus for enden af indkørslen. Mod gaden er der et mindre stykke have med hæk, mens resten af haven ligger syd for huset. Der er slået græs på en del af grunden, men resten ligger som fri natur med buske og træer. Der er ikke bopælspligt for ejendommen og man kunne godt forestille sig at garagen blev indrettet til et mindre butikslokale med salg af kunsthåndværk o.l.
Boligen indeholder i sin grundplan en entré, køkken, bad, spisestue, opholdsstue, havestue og et værelse. Ved køkkenet er der et viktualierum med plads til opbevaring af madvarer og køkkengrej. Førstesalen indeholder et stort opholds- og evt. soverum samt et værelse. Med adgang udefra er der et fyrrum, hvor husets oliefyr står. Der er desuden 3 kvadratmeter kælder. Omkring 2008 blev vinduerne udskiftet i stueetagen og der blev installeret nyt køkken. Desuden blev gulvbelægningen udskiftet i stueetagen og der blev lavet gulvvarme. I 2019 fik overetagen en overhaling med nye radiatorer, efterisolering og ny gulvbelægning.
Tversted er en hyggelig by med godt 500 faste indbyggere. I sommersæsonen stiger indbyggertallet kraftigt på grund af de store sommerhusområder både øst og vest for centrum. Der er omkring 1,5 km til stranden, hvor man finder en herlig, bred sandstrand, som er så fast, at man kan køre på den et godt stykke østpå til Skiveren. Lige ved nedkørslen ligger de to ishuse; Det blå Ishus og Det grå Ishus, der kappes om at lave Danmarks største vaffel og Danmarks bedste vaffelguf. Byens skole er nu kunstnerkollektiv/refugium og ikke langt fra byen har strik-designeren Marianne Isager slået sig ned med strikkekurser og en garnbutik, der også har et bredt udvalg af puder, plaider og andet brugskunst lavet i strik. Hun sælger naturligvis også bøger om strik, bl.a. de bøger, hun selv har fået udgivet. Nærmeste folkeskole er i Bindslev. Der er daglige busforbindelser til Hjørring, Hirtshals, Sindal og Sæby. Fra Sindal og Hirtshals er der togforbindelser til Frederikshavn, Skagen, Brønderslev, Aalborg mv.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.