Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Øresundvej 11, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.795.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.548
Netto ekskl. ejerudg.: 6.587
Ejerudgift pr. md. 2.450
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 106 m2
Grundareal: 1477 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2003
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4287

NY PRIS

Badebyen Lønstrup er en hyggelig by med omkring 600 fastboende. Der er stort supermarked, en del caféer, gourmetrestaurant, hotel, butikker og arbejdende kunsthåndværkere med åbne værksteder. Her kan du kigge på, mens glaspusteren eller keramikeren arbejder, og der er gode muligheder for at få en unik souvenir med hjem. Området byder på store naturoplevelser. Når man går på stranden neden for kystskrænten føles det lidt som at kigge op fra bunden af Grand Canyon, når det blæser fra vandet og op over Rubjerg Knude ser det ud, som om klinten spyr sand op som en anden vulkan. Fyret ved Rubjerg Knude har omkring 350.000 gæster om året, efter det blev genåbnet. Der er planer om at flytte det 40-50 meter væk fra klinten, inden det styrter ned ad skrænten. Nord for Lønstrup finder man Skallerup Seaide Resort med badeland, bowling, romersk bad/wellness, tennisbaner, badmintonhal, besøgslandbrug og mange andre aktiviteter. Alt i alt er der ingen grund til at kede sig i Lønstrup.
Der er flere sommerhuskvarterer rundt om byens centrum. Dette ligger i byens sydøstlige udkant, hvor der bare er ti minutters gang til "downtown" Lønstrup. Det er godt vokset til, hvilket giver mere læ end ud mod vandet. Grunden her ligger på den østligste vej i kvarteret. Det sker jævnligt, at harer, fasaner og rådyr tripper rundt på græsset, fordi området er så roligt, og fordi der er åbne marker lige øst for grunden. Grunden er randbeplantet med buske og træer og i øvrigt græsbevokset. Der er en fin indkørsel med granitskærver.
Sommerhuset er et grundmuret stenhus med cementstenstag. Murene er vandskurede og hvidmalede, og vinduer og døre er hvide. Der er zinktagrender. Rundt om huset er der flisebelagte terrasser, en del er overdækket og en anden er indhegnet. Indvendigt er der hvide eller lyse murstensvægge, lyse trælofter, der flere steder går til kip, og plankegulve i alle rum. Badeværelser og entré har klinkegulve med gulvvarme. Indretningen er lys og stilren med enkelte indslag af farve. Huset indeholder en stor spise- og opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. Der er 3 soverum, hver med 2 sovepladser, og en hems med god ståhøjde og et par ekstra sovepladser. Det ene badeværelse har bruseniche, mens det andet både har bruser og en 2-personers spa. Endvidere en entré/baggang med vaskesøjle og faste skabe.
Huset har udlejningsaftale med Sol og Strand og kan årligt give en bruttoindtægt i størrelsesordenen 80-100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.