Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Harerenden 82, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.475.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.225
Netto ekskl. ejerudg.: 5.433
Ejerudgift pr. md. 2.566
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 83 m2
Grundareal: 1258 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1966
Ombygningsår: 1996
Sagsnr. FH4421

SOLGT

Vi befinder os i området Harerenden. Mod syd har vi Lønstrup med restauranter, iskiosker, smalle gader og sjove butikker med keramik, mode, brugskunst, smykker og meget andet. Mod nord ligger skallerup Klit med det store Skallerup Seaside Resort, hvor man finder alle mulige aktiviteter for børn og voksne, fra mountainbike til hot-stone-massage, fra vandland til yoga-kurser. Her er 2 restauranter, købmand - og masser af aktiviteter året rundt. Sommerhuset ligger stort set midt imellem og har et kvarters gang til begge. Har man cyklerne med, varer det aldrig. Badestranden ligger ca. 3-400 meter fra huset.
Harerenden er et udstrakt område med marehalm- eller græsbevoksede klitter, lidt bevoksning, og et rigtig godt fællesskab. I virkeligheden er Harerenden nemlig en stor andelsforening, hvor mange af husene ligger samlet på meget få, men store matrikler. Selv om denne ejendom ligger på sin egen matrikel, hører den med til samme område i lokalplanen, og skal dermed overholde de samme regler som resten af husene. Det vil sige, at et hus ikke må blive større end 100 kvadratmeter, målt på tagfladen. Her er vi tæt på, men der kan stadig bygges en smule til, hvis man vil det.
Grunden her ligger lige ved indlandsklitten, det vil sige i den inderste række. Indlandsklitten er et markant indslag i naturen. Det er den gamle istidskystskrænt. Her kan vi se, hvor meget Nordjylland har hævet sig, siden isen slap efter den sidste istid for 10.000 år siden. Faktisk siges det, at Nordjylland stadig hæver sig en smule hvert år. Grunden er bevokset med marehalm, lidt græs og lave buske. Der plantes ikke træer, som bliver særligt høje, for de kommer til at skygge for havudsigten. Og havudsigt, det er der. Denne grund ligger nemlig lidt højere end det omgivende land, så der er havudsigt fra alle husets tre terrasser. Den ene er overdækket, så man kan sidde ude og se solnedgangen, selv om det kan blive ret sent om sommeren. Der er meget lidt trafik omkring huset, da stikvejen, der fører ind til i alt fem huse, er blind. Huset deler indkørsel med naboen i nr. 80.
Det første, man får øje på ved denne bygning, er de markante stolper, der bærer overdækningen over fordøren. Det er nemlig ikke "bare" stolper, men afbarkede kirsebærstammer, som har en mere organisk facon og får huset til at skille sig ud i mængden. Udvendigt er der skiftet tag og vinduer for ti år siden. Den udvendige beklædning blev i samme omgang udskiftet med lærketræ, som er en meget holdbar træsort.
Huset indeholder køkken og et badeværelse, begge med gulvvarme - sælger oplyser, at der er ekstra isolering under køkkenet. Stue og 3 soverum har trægulve, og der er alle steder forberedt til gulvvarme. Hele huset fik en ordentlig overhaling for 8-10 år siden. Den primære varmekilde er en luft-til-luft-varmepumpe. Derudover er der brændeovn og elradiatorer. Udover de nødvendige hvidevarer i køkkenet har huset opvaskemaskine samt vaskemaskine. Der er et stort depotrum med adgang udefra. Her er god plads til opbevaring af havemøbler, hynder o.l. Rummet kunne indrettes til et anneks, så der blev flere sovepladser.
Huset udlejes ved Sol og Strand og burde ved fuld udlejning indbringe 60-70.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.