Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Bugten 16, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 2.650.000
Udbetaling: 135.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.999
Netto ekskl. ejerudg.: 9.209
Ejerudgift pr. md. 3.321
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 158 m2
Grundareal: 1112 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 1997
Ombygningsår:
Sagsnr. V4494

SOLGT

Lønstrup er en lille, men driftig by på Nordjyllands vestkyst, bare 15 km fra Hjørring. Der er gode busforbindelser, så det er nemt at pendle - de små børn til Skallerup Friskole og de større børn og voksne til arbejde, skoler eller uddannelsesinstitutioner i Hjørring. Med en Spar-butik bare 2 minutter fra hjemmet, klares de daglige indkøb nemt og hurtigt. Der er et godt fællesskab i Lønstrup med vinterbaderklub, fællesspisning en gang om måneden og kultur-arrangementer i den Blå Café/Lønstrup gamle Biograf. Mange kunsthåndværkere har slået sig ned i byen, så man kan altid finde en unik gaveidé. Herudover er der et godt udvalg af butikker og restauranter - såmænd også et godt pizzeria.
Denne villa ligger centralt i byen og appellerer til købere, der vil bo her fast. Grunden er plan og græsbevokset med stakit i nogle af skellene og blandet bevoksning derudover. Der er flere arealer med flisebelægning og et drivhus anvendes som havestue. Haven er faktisk godt gemt bag huset, så man er helt privat. Der er en separat garage med lidt opbevaringsplads og grusbelagt indkørsel. Man har halvdelen af garagebygningen - resten er naboens.
Boligen er opført i 1997 i solidt murværk med tegltag og zinktagrender. Ejendommen er malet gul med hvide vindueslysninger og vinduer og døre er hvide.
I stueetagen finder man opholdsstue, spisestue, køkken, bad, bryggers og et værelse, der i dag anvendes som kontor. Ovenpå er der et stort forældresoveværelse med masser af skabsplads, 2 børneværelser og endnu et badeværelse. Begge badeværelser har bruseniche, WC og skabsarrangement omkring håndvasken.
Gulvene er plankegulve i opholdsstue og soverum. køkken, spisestue og øvrige vådrum har en smuk flisebelægning i douce farver. Flisegulvene har vandbåren gulvvarme. Indvendige vægge er vandskurede. Skråvægge ovenpå er hvidmalede gipsvægge. Lofterne er i lys rustik.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og er tilsluttet offentligt kloaknet.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.