Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Ingeborgvej 2 702., Grønhøj 9480 Løkken

Boligtype: Ejerlejlighed
Kontantpris: 519.000
Udbetaling: 30.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 2.136
Netto ekskl. ejerudg.: 1.876
Ejerudgift pr. md. 2.627
Beliggenhedsby: Grønhøj
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 0 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår: 2016
Sagsnr. FH4396

købsaftale underskrevet

Grønhøj er et herligt ferieområde mellem Løkken og Blokhus på Nordjyllands vestkyst. Længst ud mod vandet er der bløde klitbakker, hvor sommerhusene ligger i læ i gryderne mellem klitterne, mange dog, så de kan se vandet. Lige bag klitbakkerne er der plane områder, og her gemmer Feriecenter Grønhøj Strand sig. Du kan læse mere om feriecentret på dette link: https://www.landal.dk/park/gronhoj-strand/ferieboliger#filter:e30=
Der er gode faciliteter: sommerkøbmand, restaurant, pool inde og ude, minigolf, tennis, badminton, minigolf... og gode travestier ned til vandet - eller følg sti 100 for en travetur langs kysten til Løkken eller Blokhus. Fårup Sommerland ligger bare ti km væk, og der er masser af andre oplevelsesmuligheder i området. Der er omkring 25 minutter til motorvejstilkørslen for E39 ved Brønderslev. Herfra er der knapt to timer til Århus, så man kan godt nå herop for en weekend.
Lejlighederne ligger side om side i blokke à 6 eller 7, i alt 160 lejligheder. Denne blok ligger umiddelbart øst for centerbygningen og har dermed næsten alle faciliteter lige rundt om hjørnet. Kun den store legeplads - stranden - ligger omkring en halv kilometer væk. Der er intet udvendigt vedligehold - dette betales via fællesudgifterne - og lejligheden er helt nyistandsat, så der er heller ikke noget indvendigt vedligehold de næste mange år. Man er forpligtet til at have lejligheden til udlejning i samlet 6 uger pr. år. De skal ligge indenfor et tidsrum på 10 uger af højsæsonen, så man kan godt holde sin egen sommerferie her. Derudover kan man frit benytte lejligheden selv.
Lejligheden indeholder en stor stue i åben forbindelse med køkkenet, entré, et soveværelse og et badeværelse i stueetagen samt 2 værelser og et badeværelse ovenpå. Derudover er der en ekstra hyggekrog med sofa på repos'en. Alt er tiptop i orden, med bl.a. plankegulve, nyrenoveret køkken, 2 nyrenoverede badeværelser og alt udstyr til familieferien.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.