Klitrosevej 8, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.095.000
Udbetaling: 105.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.719
Netto ekskl. ejerudg.: 7.607
Ejerudgift pr. md. 2.395
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 92 m2
Grundareal: 1237 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4362

NYHED

I Nordjylland er der kun få byer, der ligger helt ud til Vestkysten. En af dem er Lønstrup, som er en herlig badeby med godt 500 fastboende, smalle krogede gader, finurlige butikker, mange kunsthåndværkere, gallerier, restauranter og stort supermarked. Der er mange oplevelser i området. Vi kan nævne Fiskerhavnen med ophalerplads og badestrand; Kystklinten, der strækker sig fra Lønstrup og næsten helt til Løkken og nogle steder er op til 50 meter høj. Særlig dramatisk er den naturligvis omkring Mårup Kirkegård og Rubjerg Knude Fyr; Skallerup Seaside Resort med aktiviteter for alle aldersklasser, lige fra junglesti og mountainbikerute til romersk bad og wellnesscenter; Nordsøen Oceanarium og Fun Park i Hirtshals, Ørnereservatet i Tuen, Fårup Sommerland ved Blokhus, shopping i Hjørring... E39 ligger lige øst for Hjørring og der er under en time til Aalborg og et par timer til Århus.
Der er flere sommerhusområder rundt om centrum af Lønstrup. Dette hører til i den østlige del af byen, hvor der er ca. 10 minutters gang til centrum eller badestrand. Denne vej er konstrueret, så man kører rundt om en åben plads, der benyttes til boldspil hvor arealerne vedligeholdes jævnligt. Da vejen er blind, er der kun trafik af beboerne på vejen. Grunden her er randbeplantet med løv- og nåletræer, som er lavest mod vest, hvilket giver godt med sol på grunden. Derudover er grunden græsbevokset naturgrund med enkelte buske. Der er en morgenterrasse mod øst og en indhegnet og delvist overdækket terrasse mod vest. Det store indhegnede areal benyttes til en stor Wellness ude-spa der er billig i drift, idet den delvist opvarmes med en luft/vand varmepumpe. Herforuden en stor og bred carport med et rum, der enten kan udnyttes til værksted eller anneks.
Det sortmalede træhus er i kraftigt 1-på-2 træværk, der er sort tegltag og udhæng, døre og vinduesrammer er i hvid vedligeholdelsesfri plast. Tagrender og nedløbsrør er i zink. Der er en solfanger til varmt brugsvand på vestsiden af taget og desuden en luft/luft varmepumpe, hvilket medvirker til lavt energiforbrug.
Indvendigt er huset lyst og venligt. Der er parket-/laminatgulve i opholdsrum og køkken, på værelserne fyrplank. I badeværelse, gang, sauna og spa-rummet er der klinkegulve forsynet med gulvvarme. Væggene er hvidmalede og lofterne fremstår i naturfarve. Næsten overalt er der lofter til kip, dog er der blevet plads til en hems til leg og ophold over det ene værelse. Den store stue er i åben forbindelse med køkkenet og med adgang til terrassen. Badeværelset har sauna til den ene side og en 2-personers spa med vindue til stuen i den anden side, hvor der er dog er mulighed for at afskærme imod stuen. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i rummet. Endelig indeholder huset 3 soveværelser med trekvartsenge og yderligere 2 redskabsrum, der har adgang udefra.
Huset udlejes gennem Sol og Strand og genererer hvert år en indtægt på 50-70.000. Hvis huset var fuldt udlejet, burde indtjeningen være omkring 100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.