Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Sommervej 16, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.945.000
Udbetaling: 150.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 12.297
Netto ekskl. ejerudg.: 10.735
Ejerudgift pr. md. 2.488
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 1245 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2012
Ombygningsår:
Sagsnr. FHE4270

NY PRIS - HAVUDSIGT!

FLOT HAVUDSIGT
Når man ankommer til Nørlev Strand kører man ned ad indlandsklitten og kan se landskabet brede sig ud mod vandet og samtidig nyde havudsigten. Der er ikke mange minutter til stranden, og er der et par cykler i sommerhuset, kan man hurtigt komme til Skallerup Seaside Resort, hvor der er badeland, romersk bad/wellness, aktivitetshal, tennis, bowling, restaurant og købmand. Her er aktiviteter for hele familien hele året.
Grundene på Sommervej er et stort set plant område med delvist randbevoksede grunde, som ellers er udlagt med græs eller ekstensiv vegetation, hyben, havtorn og gråris. Selv om husene ikke ligger så langt fra hinanden, er der fint privatliv, da terrassen er skærmet med et stakit. Der er fint havkig fra terrassen og stuen. Rundt om huset er der slået græs, så der er plads til boldspil mm, og indkørslen er grusbelagt.
Ejendommen er et sort træhus, bygget i vinkel og med sadeltag i sorte cementsten. Der er træterrasse stort set hele vejen rundt om huset, og et hjørne af den er overdækket og skærmet mod vind og vejr af en væg, der udelukkende består af vinduer. Her kan man nyde de lange sommeraftner og solnedgangene, selv om der skulle være lidt vind.
Huset er indrettet med maksimalt lysindfald. Det ses i gavlene, der har ekstra vinduer og i panoramavinduerne i stuen. Der er næsten overalt lofter til kip i lyst træ med hvide bjælker, væggene er enten i samme, lyse træ, eller hvide, gulvene er dels i lyse klinker med gulvvarme, dels lyse, ludbehandlede plankegulve. Huset indeholder en stor opholdsstue med brændeovn, køkken/alrum, bryggers med vaskemaskine, 2 badeværelser, det ene med spa og sauna, 3 soverum samt en hems med et par ekstra sovepladser, hvis det er nødvendigt. I øvrigt er der en lille niche i stuen, der er indrettet til ekstra sovepladser, så der er 8-10 sovepladser i alt.
Huset er tilmeldt udlejning ved Novasol/Dansommer og kunne ved fuld udlejning trække en indtægt i omegnen af 80-100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.