Klitbakkevej 37, Harerenden, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 3.295.000
Udbetaling: 165.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 14.436
Netto ekskl. ejerudg.: 12.243
Ejerudgift pr. md. 2.190
Beliggenhedsby: Harerenden, Lønstrup
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1956
Ombygningsår: 1993
Sagsnr. FHE4632

NYHED - SUPER HAVUDSIGT

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger i øvrigt kun 15km vest for Hjørring og E39. Der er dermed prima tilkørselsforhold til ejendommen. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. Der må i alt være 100 kvadratmeter, målt på tagfladen, dvs. at en overdækket terrasse tæller med. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og vand, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret. I øvrigt er Lønstrup godt beliggende, hvis man skal på udflugt. På under en time kan man nå til Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tversted-Søerne, Ørnereservatet, shopping og kultur i Hjørring eller Hirtshals og meget andet.
Her i Harerenden ligger husene smukt placeret i landskabet, sådan at så mange som muligt kan se vand. Det gælder også for denne ejendom, der ligger forholdsvist højt placeret, nemlig på den gamle stenalderkystskrænt. Grunden er let kuperet og mest bevokset med græs med lidt krat af forskellige buske mod vest og øst, hvilket giver fint privatliv. Rundt om huset er der terrasser i alle kroge og mod alle verdenshjørner, og flere af dem er indhegnet med sort stakit, nogle steder med glas for at bevare udsigten. Der er en separat solterrasse, en havestue og mod øst et lille aflukke med udebruser og håndvask med koldt vand og en lille bordplade - ideelt, hvis man har været på fisketur, og der skal renses fisk.
Det sorte træhus er beklædt med Blokhusbrædder. Der er hvide vinduer og døre, og taget er i eternit/cembrit - dog er taget over havestuen i hvide plader, der lader en hel del lys slippe ind. Indvendigt er der helt lyse trævægge og -lofter. Gulvene er plankegulve, der nogle steder står i den oprindelige farve, mens andre af gulvene har fået en ludbehandling, så de fremstår næsten hvide. Badeværelset har fliser på gulvet og godt op ad væggene. Huset opvarmes med elvarme, som suppleres med en brændeovn.
Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-0370. Ved fuld belægning burde der være en indtjening til ejer på omkring 80-100.000

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.