Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Glentevej 4, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.395.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.839
Netto ekskl. ejerudg.: 5.093
Ejerudgift pr. md. 2.604
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 5877 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1973
Ombygningsår: 2020
Sagsnr. FH4276

Nyistandsat

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen på Nordjyllands nordkyst. Her er en dejlig strand, der er flere hundrede meter bred og så lang øjet rækker. Mod vest kan man i det fjerne skimte Hirtshals Havn og mod nordøst kigger man i retning af Skagen, som dog ikke kan ses. Der er næsten 40 km strand, hvor man kan køre med bil, så det er enkelt at tilbringe en dag på stranden, bare fyld bilen op med liggestole, læsejl og badebold. Området byder på førsteklases oplevelser. Statsskovene mod øst har et væld af stier til gå- og cykelture, Tversted-søerne er et yndet udflugtsmål for mange nordjyder. Ørnereservatet ved Tuen byder på imponerende fugleshows med falke og ørne, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals har blandt andet den ejendommelige klumpfisk at vise frem. Og så er der Skagen, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring ...
Grunden er en kuperet naturgrund med bløde klitbakker og ekstensiv vegetation. Kun lige rundt om huset er der planeret og slået græs, så der er plads til leg, boldspil og parkering. Grunden er stor nok til det hele, da der er over 5.000 kvadratmeter at gøre godt med. Det vil også sige, at der jævnligt kan ses harer, fasaner og råvildt i området, oftest omkring solnedgang.
Det hvidmalede sommerhus er i kraftigt træværk med helt nyt eternittag og træterrasser hele vejen rundt. Den store terrasse mod sydvest har netop fået ny bræddebelægning og huset er nymalet. Husets centrale rum er den store stue, som er i åben forbindelse med køkkenet. Herfra er der adgang til to af husets værelser. Via en fordelingsgang/entré er der adgang til det tredje værelse samt husets badeværelse, der har toilet, håndvask og bruser.
Indretningen er enkel og charmerende. Der er lyse gulve i stavparket, hvide trævægge og -lofter og en møblering i lyst træ med indslag af hvidt og blåt. Den blå farve går igen i lamper og pynteting. Fra stuen er der naturligvis direkte udgang til den overdækkede terrasse og med store vinduespartier er der et dejligt lysindfald i rummet. Skulle solen have svigtet en dag, kan man altid gribe til at tænde op i brændeovnen, så breder både hyggen og varmen sig straks. Soverummene er enkelt indrettede, et med dobbeltseng, et med to enkeltsenge og et med 2 køjer, i alt 6 sovepladser.
Huset er tilmeldt udlejning hos Feriepartner og bør ved fuld udlejning kunne give en indtjening i størrelsesordenen 40-50.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.