Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Revlingrenden 31, Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.500.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.539
Netto ekskl. ejerudg.: 5.541
Ejerudgift pr. md. 2.193
Beliggenhedsby: Harerenden
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2010
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4141

SOLGT

Vi befinder os i det meget populære Harerenden-område hvor de 240 grunde, som det eneste sted i Danmark, er samlet i et I/S selskab, så hvert hus og grund er en selvejet anpart, med stor gensidig respekt for det omkringliggende område ved huset, af både ejere og lejere. Området ligger umiddelbart nord for Lønstrup By. Det er et naturskønt område med ekstensiv vegetation, let kuperet og med den flotte indlandsklit umiddelbart mod syd. Samtidig er vi meget tæt på stranden (150 m) og en lille gåtur yderligere mod nord ligger Skallerup Klit Feriecenter med et væld af tilbud til alle aldre. Går man mod syd i få minutter rammer man Lønstrup By med dennes charmerende og hyggelige sjæl.
En dejlig næsten flad grund som ligger ganske ugenert. Her er der optimale sol- og læforhold og plads til aktiviteter med børn. Grunden er ikke mindst vedligeholdelsesfri - således at ferien kan udnyttes fuldt ud. Såvel  inde som ude er der et flot flot havkig/udsigt. Der er etableret skønne solterrasser mod syd og vest, delvist indhegnede og en pragtfuld overdækket terrasse mod syd hvor solnedgangen kan nydes i fulde drag.
Boligen:
Et usædvanligt velopført og solidt hus opført i 2010 med i alt 74 m2. Huset er opført i sortmalet træværk, hvide termo trævinduer og sort eternittag. Der er mulighed for at øge boligarealet med yderligere 26 m2. Huset er fantastisk godt indrettet og indeholder: Stor stue i åben forbindelse med køkken. 3 soverum , heraf et med køjesenge og to med dobbeltsenge og faste skabe. Dejligt badeværelse med brus og babypusleplads. Der er endvidere vaskemaskine, brændeovn og nyligt indlagt fibernet.     
Udlejning:
Såfremt der ønskes udlejning på huset vil der kunne forventes en maksimal indtjening til ejer på anslået 60 til 70.000,00 såfremt det er til disposition hele året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.