Hyttefadet 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.600.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.877
Netto ekskl. ejerudg.: 9.372
Ejerudgift pr. md. 2.326
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 120 m2
Grundareal: 1318 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1984
Ombygningsår: 2015
Sagsnr. FHE4316

NYHED - SOLGT!

Vi befinder os lige ved hjertet af Lønstrup - der er kun 2-3 minutter til fods til centrum med den blå cafe/biograf, spar-købmanden og torvet. Lønstrup er en dejlig badeby, der er kendt for kvalitet. Det gælder maden, butikkerne, kunsthåndværket - og stemningen. Når man slentrer en tur ned ad hovedgaden til solnedgangspladsen kan man nærmest mærke spændingerne forlade kroppen så man går i "ferie-mode". Der er et kvarter til E39 (lige øst for Hjørring) så man kan faktisk være i Århus på et par timer
Grunden skråner lidt nedad mod byen, men det er udlignet flot med en træterrasse, der indrammer hele huset.  Grunden er kantbeplantet med nåle- og løvtræer, og et stykke er udlagt med græs, hvor der også er blevet plads til et anneks med 2 sovepladser og en lille legehems.. Et areal ved vejen har grusbelægning, og da vejen er blind, er der stort set ingen trafik.
Det flotte, helt nye sommerhus er klinkbygget, sortmalet og med sorte alu-vinduer og sort listepaptag. Indvendigt er der plankegulve, hvide vægge og hvide lofter til kip med lydabsorberende plader, så der er en dejlig akustik i huset.
Køkken/alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor det naturlige centrum er den store murede skorsten med pejseindsats. Der er 3 soverum, hvoraf det store soveværelse har en hel væg med skabe og direkte adgang til det store soveværelse med badekar, bruser og en flot og stilren indretning med de moderne, kæmpestore fliser på gulvet. Det lille badeværelse har bruser, toilet og håndvask og er indrettet i samme stil.
Huset er ikke til udlejning, men bør kunne generere en lejeindtægt på 50-80.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.