Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitbakkevej 8B, Lønstrup / Harerenden 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.485.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.075
Netto ekskl. ejerudg.: 5.329
Ejerudgift pr. md. 2.342
Beliggenhedsby: Lønstrup / Harerenden
Boligareal: 77 m2
Grundareal: 160 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1950
Ombygningsår: 1993
Sagsnr. FH4252

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Dette sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd. Der er prima tilkørselsforhold til ejendommen hvor der i øvrigt også dagligt kommer bus. Få km. mod nord ligger det meget populære Skallerup Seaside Resort hvor der findes et utal af aktivitetsmuligheder. For alle aldre findes der skønne attraktive fristelser og således kan en ferie i Harerenden nærmest ikke gå galt uanset vejr og vind.
Grunden er lys og åben og ligger i et aktivt sommerhusområde, men man kan alligevel sagtens være privat, da terrassen er placeret meget fornuftigt og huset ligger højt i forhold til naboerne. Der er bare 5 minutters gang ned til stranden og en hurtig dukkert.
Når man senere på dagen skal ud at opleve noget, er der bare ti minutters gang til Lønstrup eller et kvarter på cykel til Skallerup, så oplevelserne er ikke langt væk.
Huset er helt nymalet, mørkegråt og med hvide udhæng og vinduer. Taget er i cementsten og væggene i kraftigt træværk.
Indvendigt er der hvidmalede trævægge og hyggelig møblering. Huset indeholder stue i åben forbindelse med køkken, havestue, entré, bad med bruser og 2 værelser. Billeder og grundplan fortæller meget mere om husets indretning.  Læg mærke til annekset, der er indrettet i en tidligere garage med adgang via den lukkede solgård, hvor der i øvrigt kan findes læ hele dagen. Det ene soverum samt et kombineret bryggers / kondirum findes i annekset.
Når man sidder i stuen eller havestuen - eller på nordterrassen, så har man en rigtig flot havudsigt, hvor man i det fjerne kan ane skibstrafikken til Hirtshals havn.
Huset udlejes gennem Feriepartner Lønstrup og vil ved fuld udlejning årligt kunne indbringe en bruttolejeindtægt på 80-90.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.