Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Højlandet 7, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.285.000
Udbetaling: 65.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.241
Netto ekskl. ejerudg.: 4.595
Ejerudgift pr. md. 1.990
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 998 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1979
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4441

havkig fra grunden

Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst cirka 15 km vest for Hjørring. Ad E39 er der bare 2 timer til Århus. Byen er en rigtig badeby med smalle gader, finurlige butikker, kunsthåndværkere, glaspuster, smykkekunstnere, restauranter, iskiosker og diverse tøjbutikker. Der er stort supermarked, så man har stort set alt inden for rækkevidde. I omegnen er der gode seværdigheder, som Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland nær Blokhus, Tornby Gamle Købmandsgård med legetøj fra "bedstefars grønne ungdom" og meget andet. Bare ti minutter væk finder man Skallerup Seaside Resort, der har badeland, romersk bad med wellnescenter, tennisbaner, boldbaner, mountainbikerute, junglesti, besøgslandbrug m.m.
Området her ligger vest for hovedgaden i den sydlige ende af byen. Grunden er nogenlunde plan og græsbevokset - og der er et fint havkig fra grunden. Der er slået græs på næsten hele grunden, men man kunne sagtens indskrænke plænen, lade naturen tage lidt over og slappe af på terrassen i stedet. Der er omkring 200 meter til kysten i luftlinje, men lidt længere - omkring 10-12 minutter til fods - hvis man vil ned på stranden for at tage en morgendukkert. Centrum af byen nås på et kvarters gang, eller få minutter på cykel.
Det sorte træhus er i kraftigt 1-på-2 træværk med sorte inddækninger og vinduesrammer og et ligeledes sort eternittag. Den store terrasse har sort stakit og dækker hele husets facade mod syd, hvor der er blandt andet er en åben krog med morgensol, et stort stykke med sol næsten hele dagen og 2 områder, der er overdækket, hvor der er dejligt at sidde om aftenen, eller hvis solen bliver for varm. Indvendigt er der lyse gulve i parket/laminat, hvide vægge og hvide lofter. Indretningen er hyggelig, og man har en rigtig god følelse, når man synker ned i gyngestolen eller en lænestol og bare slapper af. Husets centrale rum er stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet. Der er et badeværelse med bruser og 2 soverum med hver to sovepladser. Desuden er der i annekset med adgang fra terrassen endnu et værelse, der dog er indrettet som et ekstra opholdsrum i øjeblikket. Endelig er der en mindre hems(med havkig), der kunne fungere som soveplads for et par børn i en snæver vending. Hele huset er i øvrigt nymalet indvendigt i foråret 2020,
Huset har været udlejet gennem booking.com, men er nu spærret for udlejning. Den gennemsnitlige udlejning har ligget omkring 70.000 netto om året

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.