Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Vennebjergvej 110, Hundelev 9480 Løkken

Boligtype: Fritidslandbrug
Kontantpris: 1.645.000
Udbetaling: 85.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.671
Netto ekskl. ejerudg.: 5.872
Ejerudgift pr. md. 1.715
Beliggenhedsby: Hundelev
Boligareal: 151 m2
Grundareal: 26392 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1917
Ombygningsår: 1976
Sagsnr. L4129

slå til nu. Det bliver ikke billigere

På landet og samtidig tæt på alt, ligger dette charmerende landsted, der har en formidabel udsigt til Rubjerg Knude fyr.
Ejendommen ligger nær en asfalteret vej, hvor der ikke er særlig meget trafik, og der er kun et par kilometer til indkøb, skole, børnehave, vuggestue, idrætshal m.v.
Ejendommen er opført i hvidkalket/malet grundmur og med røde tegl-/eternittage. Bygningssættet udgør en komplet enhed med skøn lille gårdsplads. Der er en herlig sydvendt lukket have med rigtig gode læ- og solforhold.
Boligen er med synlige loftsbjælker, dels planke- dels klinkegulve. Der er en indbygget brændeovn, og ejendommen er løbende moderniseret og fremstår i dag med et moderne og rustik look. Der er en fritliggende nordfløj hvor hovedparten benyttes til kontor, mens resten anvendes til depot i øjeblikket.
Herudover forefindes stor stålbuehal samt hestestald med spiltove og med plads til adskillige heste etc. Ejendommen har så god afstand til naboerne, at der uden problemer ville kunne indreettes hundekennel eller -pension.
Det samlede jordareal udgør i alt 2,74 ha svarende til i alt 5 tdr.land. Der ligger 1,25 ha rundt omkring ejendommen - med flot randbeplantning af løvtræer medens restarealet på 1,5 ha ligger som en meget attraktiv englod få hundrede meter vest for ejendommen.
Boligen indeholder stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, 2 værelser, stort soveværelse, badeværelse med bad og endelig stor entre. 1. salen er p.t. ikke udnyttet.Grundplanen giver et fint indtryk af husets indretning
Der er her optimale muligheder for at erhverve et overkommeligt landsted for hesteinteresserede i et charmerende område.
Vi fremviser gerne imod forudgående aftale.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.