Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Marius Østergaardsvej 9, Tornby 9850 Hirtshals

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.995.000
Udbetaling: 100.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 8.413
Netto ekskl. ejerudg.: 7.250
Ejerudgift pr. md. 2.606
Beliggenhedsby: Tornby
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1278 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2009
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4132

Dette flotte fritids/helårshus (bemærk 80% belåning)  (Skagenshus) er beliggende meget centralt med få min. gang til den pragtfulde brede og hvide Tornby Strand samt  Tornby Klitplantage . Ejendommen ligger som en sidevej til Strandvejen der fører direkte ned til Tornby Strand med Restaurant Munchs og Købmand. Der er kun ca. 6 km til Motorvejstilkørslen, ligesom Hirtshals og Hjørring nås indenfor 10 til 15 minUTTER.
Nordsøcentret, Skallerup Klit Feriecenter, Golfbaner i Hirtshals, Hjørring og Vennebjerg m.v. indenfor ganske få min. kørsel og ikke mindst en pragtfuld Vesterhavsnatur med Tornby Klitplantage, Hirtshals Havn, det mondæne og hyggelige Lønstrup,  Rubjerg Knude....
Ejendommen har prima tilkørselsforhold og er hjemmehørende i Hjørring Kommune 
 
Det samlede grundareal udgør 1278 m2 og ligger i fladt terræn med flot udsigt mod syd til åbne marker/græssende heste. Grunden er iøvrigt med flot indkørsel med knust sort granitsten, flisebelagte solterrasser og græsplæne med tilhørende randbeplantning. Der er optimale sol og læforhold omkring huset.
 
Gedigent og velopført arkitekt tegnet 1 plans hus med høj over i Skagen stil. Vandskurede ydervægge, tag af røde vingetegl, hvide sprosse thermovinduer i træ. Der er opført stor carport med lukket redskabsrum i sortmalet træværk og røde vingetegl som tag iøvrigt i fin harmoni med hovedhuset. Boligen der er på 115 m2 er indrettet med entre med skydedør til stuen og fordelingsgang til vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler m.v. Flot lyst køkken med alle moderne bekvemmeligheder og loft til kip, all-rum med spiseplads og direkte udgang til sydvendt flisebelagt solterrasse. Åben forbindelse til flot og hyggelig opholdsstue med brændeovn, ovenlysvinduer og vindueskarnap. Soveværelse med faste højskabe samt ydeligere 2 soverum med højskabe. Flot gæstebadeværelse med bruseniche og stort masterbadeværelse med bruseniche, spabad, skabsarrangement og sauna.Lamelparketgulve overalt og klinkegulve i vådrum altsammen med gulvvarme fra eget oliefyr. Huset fremtræder usædvanlig lyst og indbydende.
 
Der vil ved maksimal udlejning kunne påregnes en nettolejeindtægt på kr. 70 -90.000,00 alt efter aftaleindhold og udnyttelsesgrad.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.