Helledievej 34, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.295.000
Udbetaling: 115.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.796
Netto ekskl. ejerudg.: 8.447
Ejerudgift pr. md. 2.050
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 134 m2
Grundareal: 1428 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2014
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4603

NYT I NR. LYNGBY

Nørre Lyngby er en rigtig sommerby. Det betyder, at der er godt med liv om sommeren, men ret stille fra november til februar. Købmandsbutikken er åben om sommeren og der er restaurant på Hotel Lyngby Mølle samt Fisher's Rest, som har levende musik indimellem. Andre indkøbsmuligheder og restauranter findes i Løkken og Lønstrup. Lyngby er dejlig som feriedestination, der er ikke langt til hovedvej 55, og så ligger Fårup Sommerland bare 20 minutter mod syd. Rubjerg Knude Fyr ligger 5-7 minutters kørsel i retning af Lønstrup, og i Hirtshals lokker Nordsøen Oceanarium med fisk og havdyr fra Nordsøen. Hjørring har flere museer og et godt kulturliv - og shoppingmuligheder for enhver. En sjov oplevelse kan være Tornby gamle Købmandsgård, hvor man kan se legetøj fra bedstefars tid, gamle købmandsvarer og meget mere. Husk, at der er kaffe og søsterkage med i entréen. Eller: skal du på Hirtshals Museum, så tag en flaske Brøndums snaps med, så går du derfra med en flaske Bjæsk.
Grunden er ret plan og med lidt bevoksning i nogle af skellene. Mod syd og øst er der etableret en lav vold. Det er en koteletgrund, der ligger tilbagetrukket fra vejen, og som mod nord har det store fredede område, hvor der de sidste år er etableret en sø. Der er også en sti, der fører gennem området og hen til nedkørslen til stranden, en slentretur på 10-15 minutter. Der er terrasse langs hele vestsiden af huset, dvs. at der både kan slikkes sol om dagen og kigges på solnedgangen om aftenen. Indkørslen er langs grundens nordside, og der er god plads til parkering. I øvrigt kommer der ikke andre naboer, da der er friareal både mod syd og øst.
Det sorte, klinkbyggede træhus har hvide vinduer, listepaptag med zinktagrender og en stor træterrasse, der mod vest er delvist overdækket. Træterrassen står i naturfarve. Indvendigt er der vægge og lofter i lys fyrrustik og lyse gulve. Husets centrale rum er den store opholds- og spisestue, som er i forbindelse med køkkenet og naturligvis med direkte udgang til terrassen. Det næstvigtigste rum vil nok være aktivitetsrummet med billardbord og andre aktivitetsmuligheder. Fra aktivitetsrummet er der adgang til to soverum med hver 2 senge samt opgang til en hems, der kan bruges til leg og ophold, eller et par ekstra sovepladser. Endelig er der fra aktivitetsrummet adgang til husets største badeværelse med en stor rund spa med mange siddepladser samt en sauna. I den anden ende af huset er der endnu 2 soverum, disse begge med dobbeltseng, samt et badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler. Alt i alt er der rigtig gode faciliteter til familieferien. Huset opvarmes med varmepumpe, der kan suppleres med el og desuden er der en god brændeovn i stuen.
Huset udlejes gennem Dancenter med husnummer 76277. For indeværende sæson er der booket for 102.000, og ved fuld udlejning burde der ligge et indtjeningspotentiale på omkring 120-130.000 brutto.
Der foreligger rapporter for ejendommen, så der kan sælges med hurtig overtagelse.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.