Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Tranebærvej 9, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 850.000
Udbetaling: 45.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 3.897
Netto ekskl. ejerudg.: 3.229
Ejerudgift pr. md. 1.786
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 40 m2
Grundareal: 1225 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1969
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4215

NYHED - SOLGT

Lønstrup er en af kun 5 badebyer på Nordjyllands vestkyst. Og den er en af de bedste, med mange kunsthåndværkere, bl.a. keramikere, glaskunstnere, guld- og sølvsmed og andre typer kunsthåndværk. Der er stort supermarked og restauranter i mange prisklasser, hvor du kan få alt fra en fiskfanget rødspætte til høj gastronomisk kvalitet. Centrum af byen har bopælspligt i de fleste huse, så der er liv i byen, som har omtrent 600 fastboende indbyggere, hele året.
Tranebærvej ligger højt i forhold til byens centrum og der er flere stier ned gennem området, så der er ikke langt til noget som helst - undtagen hverdagens trængsler. Ejendommen ligger på en plan grund med lidt randbeplantning. Fra grunden er der et flot havkig ud over Harerenden og vandet og der er kun få minutters gang til stranden og bycentrum. Grunden er udlagt med græs, og de indhegnede terrasser mod øst og vest giver mulighed for både morgen- og aftensol. Og så har denne grund noget, man sjældent ser: sin egen petanquebane, komplet med flisekanter og stenmel.
Det gråmalede træhus er virkelig et "hyggebo". Der er et fint køkken med alt nødvendigt udstyr i åben forbindelse med stuen, hvor der er dejlige lædermøbler, man kan slænge sig i.
Husets badeværelse er helt enkelt med toilet, håndvask og bruser. Der er 2 soverum, det ene med dobbeltseng og en enkeltseng og det andet med 2 køjer.
Der står en campingvogn i haven, som har været benyttet som ekstra soverum. Den kan evt. indgå i handlen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.