Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Rypevej 21, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.445.000
Udbetaling: 75.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 6.388
Netto ekskl. ejerudg.: 5.417
Ejerudgift pr. md. 1.879
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 62 m2
Grundareal: 994 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1978
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4262

NYHED

Den østlige del af Lønstrup er et ganske roligt område. Man kan gå ned til centrum på et lille kvarter, og så er man midt i mylderet af restauranter, kunsthåndværkere, gallerier og butikker - i sommeren som oftest sammen med en del turister, der nyder deres ferie i området. Supermarkedet og de fleste butikker er åbne hele året. Der er nemlig bopælspligt for husene i midtbyen, og de omkring 600 fastboende sørger for at holde lokalsamfundet levende, bl.a. med en del koncerter og events i den gamle biograf/Den blå Café. Der kører rutebil og skolebus - og storbyen Hjørring ligger bare et kvarters kørsel i bil mod øst. Her rammer man også E39, så der er nem adgang til resten af landet.
Grunden er næsten plan og randbevokset med træer og buske. Der er slået græs på stort set hele grunden og indkørslen er belagt med grå granitskærver. Der er terrasser på begge sider af huset og der er netop sat et stakit op omkring terrassen mod vest for at skærme de bøgetræer, der skal danne hæk omkring terrassen.
Huset består af en stor stue med brændeovn, køkken, bad, sauna og 3 soverum med i alt 7 sovepladser. Der er direkte adgang til vestterrassen fra både stue og køkken - og østterrassen ligger ud for entrédøren. Kig på billederne og plantegningen for at få et indtryk af den dejlige sommerhusstemning, der hersker i hele indretningen. Huset er den perfekte oase for familieferien, hvadenten det er en sommer- og daseferie, hvor børnene cykler ned til stranden og bader eller en efterårsferie, hvor man hygger sig med at spille kort eller brætspil indendørs med en god ild i brændeovnen - eller traver en tur for at få lidt frisk luft.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.