Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Søslangevej 29, Nørlev Strand Nord 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.830.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.462
Netto ekskl. ejerudg.: 6.549
Ejerudgift pr. md. 2.436
Beliggenhedsby: Nørlev Strand Nord
Boligareal: 116 m2
Grundareal: 2670 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1995
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4413

SOLGT!

Lejeindtægter efter bureau på op mod 150.000 om året. Derudover forbrugsindtægter. Ønsker du et sommerhus som er selvfinsierende - Se da nærmere på dette skønne poolhus. Sommerhuset er beliggende i den yderste ende af Nørlev Strand, lige op til det, der kaldes Nørlev Rigkær. Det er et fredet område, der om sommeren afgræsses af køer. Man må gerne gå ind i området, der byder på en helt speciel natur. Blandt andet kan man finde hele 8 forskellige orkidéarter - som man naturligvis hverken må plukke eller grave op. Nørlev strand ligger 10-15 km nordvest for Hjørring i Nordjylland. Da E39 passerer øst for Hjørring kan man faktisk nå hertil fra Aarhus på omkring to timer. I området er der masser af aktivitetsmuligheder. Lønstrup har smalle gader og hyggelig stemning med gode butikker, restauranter og mange kunsthåndværkere. Hjørring og Hirtshals byder på gode shoppingmuligheder og kulturliv. Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet ved Tuen... I nærområdet har Skallerup Seaside Resort masser af aktiviteter for både børn og voksne med badeland, romersk bad, besøgslandbrug, junglesti, mountainbikeruter, tennis, aktivitetshal, købmand, restaurant og meget mere.
Den kuperede grund er vedligeholdelsesfri. Rundt om huset er der indhegnede træterrasser, og der er lidt græs i indkørslen, men resten af grunden er marehalmbevokset klit, så der er virkelig ikke arbejde af betydning med grunden.
Det store Stenhøj sommerhus er i sortmalet træ med hvid taginddækninger. Taget er i eternit og udskiftet i 2009. Alle vinduer og døre er i 2020 udskiftet til plastvinduer. Huset er hyggeligt indrettet med plads til en stor familie, eller måske 2 familier, der rejser sammen. Der er 3 soverum, hvoraf det ene er med 4 køjer, og det store poolrum kan beskæftige familiens børn i mange timer. Pooldugen er i øvrigt udskiftet i 2020, så huset er i tiptop orden. Huset har 2 badeværelser med bruser, det ene har desuden en vaskemaskine. Poolrummet har spa og sauna.
Ejendommen udlejes via Sol og Strand og giver hvert år en indtægt efter bureau på ca. 150.000. Husnummeret hos Sol og Strand er 10-8204 - her kan der findes flere oplysninger.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.