Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitrenden 2, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.350.000
Udbetaling: 70.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 5.638
Netto ekskl. ejerudg.: 4.919
Ejerudgift pr. md. 2.230
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 45 m2
Grundareal: 787 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 2 / 1
Byggeår: 1957
Ombygningsår: 1968
Sagsnr. FH4223

NYHED!

Havudsigt!  
Harerenden er et hyggeligt sommerhusområde, der ligger lige nord for Lønstrup, som ligger på vestkysten lige vest for Hjørring. Dermed går E39 næsten lige til døren, der er bare 15 km fra motorvejsafkørslen. Lønstrup er kendt for, at der er liv i byen hele året. Der er mange arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier og restauranter med alt fra en kæmpestor is over en frisk fiskefilet til høj gastronomisk kvalitet.
Grunden er vedligeholdelsesfri på nær det stykke, hvor man har valgt at slå græsset for at gøre plads til parkering og boldspil. Som et af ganske få ligger dette hus på egen grund, i modsætning til de mange Harerendengrunde, der er samlet i et fælles I/S.
Huset er et meget charmerende fritidshus, der oser af sjæl og charme - der er hygge som i gamle dag. De 2 terrasser på begge sider af huset er indhegnede for at give læ, og et mindre stykke af den ene terrasse er overdækket. Terrassen mod nord/vest har et fantastisk vue ud over vandet og den mod syd/øst har et flot kig til indlandsklitten, som er gammel kystskrænt fra sidste istid. Her i den nordlige ende af landet har vio nemlig den (lille) fordel, at landet stadig hæver sig efter istiden. Det er ikke mere end 1-2 millimeter om året, men det har da givet noget på 10.000 år.
Det lille hyggebo indeholder stue og køkken i et, et badeværelse og 2 soveværelser.
Huset er godt vedligeholdt, og det får højeste karakter for udsigten. Det er i øjeblikket ikke til udlejning, men ville ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet kunne generere en indtjening på 35-40.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.