Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Bakkestjernevej 19, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.371
Netto ekskl. ejerudg.: 9.049
Ejerudgift pr. md. 2.045
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 94 m2
Grundareal: 1597 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2016
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4093

1. Klasses ugenert beliggenhed i gå afstand fra det meget charmerende og utroligt populære ferie og fiskerleje Lønstrup og denne byes dramatiske historie. Ejendommen ligger umiddelbart øst for centrum, i dejligt ugenert område med flotte udsigtsvidder til bl.a. Børglum Kloster.  Der er lavet nåle træbeplantning rundt grunden. Der er kun ganske få min. gang til stranden, Vesterhavet og Byen. Få km. kørsel til det meget populære Skallerup Feriecenter, Hjørring, Hirtshals og Løkken By. Bortset fra ca. 15 km. Så er der motorvej til døren via E39. Ejendommen er hjemmehørende i Hjørring Kommune.
 
 
Stor og fredfyldt grund i fladt terræn og hvor hovedparten ligger ud med græs. Hertil kommer bred indkørsel og parkeringsplads belagt med granitskærver/småsten.
 
 
Usædvanlig velopført arkitekt tegnet hus, opført i 1.kl materialer fra a til z. Flot finish overalt. Dette er en fryd for øjet at se og mærke den fantastisk skønne sommerstemning i dette hus. Det er umuligt ikke at komme i god stemning i alle årets kvartaler. Boligen er opført i flotte sortmalede langsgående profilbrædder, sort liste tagpap tag, sorte træ/aluminium vinduer og døre og kæmpe store skønne træ terrasser hvor der er optimale sol og læ forhold. Mod syd og vest er der fornemme tonede panorama vinduer fra gulv til loft. Der forefindes alt i komfort i dette hus hvoraf bl.a. kan nævnes: Høj effektiv brændeovn, varmepumpe, børnehems, gulvvarme, gæstetoilet spa og sauna. Men som før nævnt så er det et besøg værd –  du drømmer aldeles omgående! Huset indeholder stor opholds og spiseafdeling i delvis åben forbindelse til køkkenet og opgang til den skønne og meget store børnehems. Herudover 3 soveværelser i forskellige størrelser, entre. Se vedlagte grundplans tegning samt alle vedlagte fotos.
 
Lille fritliggende depot/værksted opført i samme stil og materialer som hoved huset.
 
 
Såfremt der ønskes maksimal udlejning gennem bureau vil der kunne forventes en netto indtjening på i størrelsen 100.000,00 helt afhængig af sammensætning af udlejningsaftale herunder naturligvis en indtjeningsmæssig optimering. Vi er gerne til rådighed for nødvendig rådgivning i den henseende.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.