Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Rypevej 6, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.425.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.002
Netto ekskl. ejerudg.: 9.123
Ejerudgift pr. md. 2.208
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 1045 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2015
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4220

NYHED

Velindrettet kvalitetshus med stort udlejningspotentiale
Vi er i denøstlige del af Lønstrup, som er et næsten fuldt udbygget sommerhusområde. Der er 5-6 minutter til fods til byens centrum og 5 minutter mere til stranden. Lønstrup som by er kendetegnet ved høj kvalitet, modetøj i kendte mærker, gallerier, keramikere og kunsthåndværkere med åbne værksteder, iscaféer og restauranter fra en lækker pizza til den højeste gastronomiske kvalitet. Lige i nærheden finder man Vennebjerg Golfklub, Skallerup Seaside Resort med wellness, badeland og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Ejendommen ligger på en plan naturgrund med randbeplantning af bjergfyr, dels hyben og buske. Den store grund giver mulighed for mange aktiviteter for familiens børn samt privatliv og mulighed for solbadning. Indkørslen og et bælte hele vejen rundt om huset er belagt med grå granitskærver. Om efteråret og vinteren kan man jævnligt træffe rådyr, harer og fasaner i området.
Det fantastiske sommerhus er opført i 2015 af Sonne Huse. Huset er smagfuldt indrettet i skandinavisk stil. Fra juni 2015 er der 5 års mangelansvar på diverse bygningsdele og ved konstruktionsfejl hæfter Sonne Huse i op til 10 år.
Vi har at gøre med et kvalitetshus, der fremstår fuldstændig perfekt overalt. Der er kræset for detaljerne og alt er i god kvalitet. Der er 85 kvadratmeter helårsisoleret bolig. I sommermånederne er husets midtpunkt den 55 kvadratmeter store, delvist overdækkede terrasse, der giver sol fra øst, syd og vest.
Overalt i huset er der tænkt på funktionalitet og det skinner igennem i indretningen. Det lækre køkken og alle skabe i huset er fra JKE-design. Der er lagt vægt på at trække masser af lys ind i huset. Der er lofter til kip, og huset er indrettet som lavenergihus, blandt andet med LED-lys som primær lyskilde. Det giver en helt fantastisk ro og stilhed i huset. Det hører med at alle hvidevarer er de mest energibesparende kvalitetsudgaver, alle fra Siemens.
Huset har alarm og intelligent varmestyring (der kan styres hjemmefra eller fra en smartphone) og opvarmes med lavenergi-varmepumpe og elpaneler. Den flotte brændeovn kan nemt give nogle ekstra varmegrader, hvis der er behov for det. Badeværelse og entré har klinkegulve med gulvvarme. Hjørring Antenneselskabs net er lagt ind i huset - dvs, der er hurtigt TV og internet, der giver mulighed for at anvende web-tv via chromecast eller AppleTV.
Der er 3 soverum samt en hems med i alt 8 sovepladser samt badeværelse med brus, spa, sauna og vaskesøjle. Desuden et depotrum til støvsuger, rengøringsartikler mm. Huset fremstår som nyt, fuldstændig indflytningsklart og overtages naturligvis med alt inventar. Der har ikke været røget i huset og husdyr har  ikke været tilladt. Hos udlejningsbureauet har huset den højeste klassifikation med 5 stjerner.
Udlejningspotentialet ved fuld udlejning ligger i omegnen af 80-85.000 til ejer. Lejerne giver gode anmeldelser.
Andet: Det 9 kvadratmeter store skur/redskabsrum har iøvrigt indlagt strøm og er helårsisoleret ligesom huset. Her er plads til opbevaring af plæneklipper, haveredskaber, havemøbler mm.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.