Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Klitvej 3, Nørlev Strand 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.525.000
Udbetaling: 130.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.506
Netto ekskl. ejerudg.: 9.171
Ejerudgift pr. md. 2.304
Beliggenhedsby: Nørlev Strand
Boligareal: 105 m2
Grundareal: 1271 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 2015
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4445

Solgt!

Nørlev strand er et dejligt ferieområde nedenfor den gamle kystskrænt og nord for Skallerup Seaside Resort - et af Danmarks allerbedste feriecentre. Der er kun få hundrede meter at gå til en dejlig badestrand og der er bare omkring ti minutter til Lønstrup, hvad enten du cykler eller kører i bil - der er nemlig en ret direkte cykelrute. I omegnen lokker Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet i Tuen, FunPark i Hirtshals og shopping i Hirtshals, Hjørring og Lønstrup. Ved Hjørring kan man komme på motorvej E39, og derfra er der kun 2 timer til Aarhus.
Grunden her ligger i 5-6 række fra stranden, men der er god havudsigt mellem husene, især mod vest. Grunden er let kuperet med krat af hyben/gråris mod vest og nordøst, men der er ingen højere træer til at tage udsigten. Der er slået græs lige omkring huset, resten af grunden er vedligeholdelsesfri. Træterrasserne går næsten hele vejen rundt om huset, og der er gode lækroge både mod øst og vest. Om aftenen kan man beskytte sig mod duggen ved at trække ind på den overdækkede terrasse.
Huset er beklædt med kraftigt Royal-Træ, som er stort set vedligeholdelsesfrit. Der er listepaptag med zinktagrender, og døre og vinduer er sorte med alu-lister. Med stuens vinduer fra gulv til loft er der et dejligt lysindfald i stuen. stue og køkken/alrum er husets centrum, som giver adgang til alle husets øvrige rum. Der er 3 soverum og 2 badeværelser, begge med brus. Der er lyse plankegulve, indervægge dels i vandskurede mursten, dels i lyst træ, og lofterne er ligeledes i lyst træ. Møbleringen er nutidig, enkel og smagfuld, med lyse farver og enkelte indslag med mere farve i.
Huset udlejes via Feriepartner Lønstrup under nr. LN700 og havde i 2019 en lejeindtægt på næsten 100.000.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.