Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Lyngbyvej 182, Nr. Lyngby Syd 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.765.000
Udbetaling: 90.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.541
Netto ekskl. ejerudg.: 6.503
Ejerudgift pr. md. 1.341
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby Syd
Boligareal: 131 m2
Grundareal: 799 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1930
Ombygningsår: 2005
Sagsnr. FH4581

NYHED

Nørre Lyngby ligger på Nordjyllands vestkyst mellem Løkken og Lønstrup. I byen er der en sommerkøbmand. Byens samlingssted er Fisher's Rest, der byder på live musik og mad en gang imellem. Desuden er restauranten i Hotel Lyngby Mølle åbent - i hvert fald en del af året. Der er omkring 5 minutters gang til nedkørslen til stranden, og det er stadig mulig at komme ned på stranden med bil. Nord for byen på vej mod Lønstrup ligger Rubjerg Knude fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra kanten, og lige syd for Lønstrup kan man stadig komme ud til det sidste hjørne af kirkegården ved Mårup Kirke. På landevejen ind mod Vittrup er der et fint udflugtsmål for familier med mindre børn, Family Farm Fun, hvor man møder kaniner, marsvin om mange andre sjove dyr. Det forlyder også at Loch Ness-uhyret har en slægtning på disse kanter. Og ellers er der masser af gode udflugtsmuligheder.
Grunden er plan og græsbevokset med lidt bevoksning mod syd. Mod den nærmeste nabo er der en lav vold med lidt bevoksning af løvfældende træer og buske.De flisebelagte terrasser er indhegnede mod vejen, men bag huset er der god plads til fri leg.
Boligen er et hvidt halvandetplans stenhus med eternittag og brune trævinduer. Det har tidligere været helårsbeboelse, men er nu registreret som sommerhus. Ved et ejerskifte bør en ny ejer kunne få lov til at benytte huset som helårsbolig, hvis det ønskes. Huset indeholder i stueplan et stort køkken/alrum, en stue med opgang til overetagen, et gæstetoilet, et badeværelse med spa og sauna samt et soveværelse med dobbeltseng. Overetagen rummer en repos, 2 soveværelser med dobbeltseng + en enkeltseng samt et værelse med 2 sovepladser. I alt er der sengepladser til 10 personer.
Ejendommen udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 11-3163 og burde ved fuld udlejning kunne indbringe omkring 60-80.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.